To je nova najljubša torbica Kendall Jenner (+ kje jo najdete po znižani ceni)

Na razprodajah se bomo oblekli kot Kendall Jenner.

To je nova najljubša torbica Kendall Jenner (+ kje jo najdete po znižani ceni) - Foto: Profimedia

Vedno lahko računamo na supermodel, da nam pokaže, kako najbolj preproste obleke narediti kul in prefinjene. Kendall Jenner pogosto izbira priložnostna oblačila, a njena sposobnost mešanja kavbojk, majic in superg je stalni vir našega navdiha.

Njen zadnji stajling, popolnoma črna kombinacija, je še lepši po zaslugi ene drobne podrobnosti: torbice znamke Simon Miller, ki je še vedno na voljo. 

Medtem ko Kendall nenehno meša kose v svojem zabavnem stilu, je nečemu vedno zvesta: silhuetam iz 90. let, futurističnim podrobnostim in na splošno enobarvni paleti. In tokrat ji je še enkrat uspelo slediti vsem trem. Nosila je dolge črne hlače, prerezane na gležnju (dolgoletni trend) v paru z vrhunsko krojenim usnjenim blazerjem. Poleg je obula sandale Juju priljubljene znamke By Far, ki so prav tako znižani na mamljivo ceno 222 evrov.

By Far

Farfetch, cena: 222 evrov

Izstopajoč kos proti pa je zagotovo njena svetlo rumena torbica z rjavo verigo in pol mesečevo silhueto, ki je že nekaj časa precej priljubljena oblika torbic. In ne le, da je prav ta torbica še vedno na voljo (tudi v drugih barvah), ampak je tudi precej znižana.

Simon Miller

Farfetch, cena: 398 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 6 parov čevljev iz Manga, za vse, ki ne marate visokih pet

Priporočamo tudi: Olivia Palermo nam je pokazala, kako bomo to sezono nosili pas

Najbolj brano