To je najbolj priljubljen zimski trend, na katerega ste pozabili, a ga obožujete

Za vse bolj iskani modni trend suknjičev iz tvida, priča njihova bogata ponudba na trgovskih policah.

To je najbolj priljubljen zimski trend, na katerega ste pozabili, a ga obožujete - Foto: Instagram

Mnogi se bodo strinjali, da so družbena omrežja pospešila spreminjanje trendov. Tradicionalno bi se novi trendi začeli in končali z vsako sezono. Zdaj pa, ko nam je vse na dosegu roke, se trendi lahko rodijo dobesedno čez noč.

Vse, kar je potrebno, da se trend prebije, je, da modna osebnost objavi video v svojih najnovejših oblačilih ali pa da vplivna oseba pokaže ulove iz zadnjega nakupovanja.

Trend tvida ni trajal zgolj eno leto ali desetletje, ampak nas modno navdihuje že več kot 60 let. Izdelava, tkana iz posebne vrste volnene pletenine z zankami in izhaja iz francoskega izraza za "prstan" ali "zvit", je postala sinonim za vrhunski stil. In čeprav se tvid že stoletja uporablja za ustvarjanje oblačil in pohištva, ga je Gabrielle "Coco" Chanel verjetno postavila na zemljevid modnega sveta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrielle Caunesil Pozzoli (@gabriellecaunesil)

Čeprav tvid daje občutek, da ste premožna Francozinja, je moda z leti našla nove načine, kako ga vklopiti v vsakodnevno casual garderobo. Nosite ga lahko v obliki jakni in kombinirate s kavbojkami ali v obliki krila v kombinaciji s svilenimi bluzami, kar bo zagotovo imelo status klasične modne naložbe.

Ne spreglejte:

V zadnjem času opazno več modnih imen nosi kose iz tvida in prepričani smo, da to ni naključje. Kmalu smo ugotovili, da so kolekcije naših najljubših spletnih trgovin preplavljene s teksturami tvida, kar pomeni, da se že oblikuje kot eden največjih trendov za zimo 2021 in 2022.

Če iščete nov način oblikovanja obstoječih kosov iz tvida ali se želite ponovno zaobljubiti tvidu, si oglejte, kako predane modne navdušenke kombinirajo to kultno tkanino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Azoulay (@jen_wonders)

Medtem ko bodo enobarvni materiali iz tvida vedno brezčasni, se lahko zabavate z bolj barvitimi interpretacijami. S choker ogrlico je jakna tvida videti še bolj mondeno in šik. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Kdor je bolj sproščene narave in si kljub temu želi šik videz, naj posnema slog spodnje modne navdušenke, ki se odličila za prekrasen črn suknjič iz tvida in ga oplemenitila s sijočimi uhami, belo torbico in črno belimi čevlji s peto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

So vam všeč nežno pastelne barve? Potem se odločite za videz sunkjiča v bledo vijolično barvi, popestrite ga z dobrim kosom nakita in kavbojkami. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

Če si želite ustvarite bolj drzen videz, svoj suknjič iz tvida kombinirajte z usnjenimi hlačami in izstopajočo barvo čevljev. Šik videz je zagotovljen. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Do tega trenutka nismo vedeli, da potrebujemo celoten kostim s krilom iz tvida. Bi lahko celoten videz bil še moj udaren, nam je resnično všeč.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky)

In pa za piko na i, vsi potrebujemo še malce francoskega šarma. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrielle Caunesil Pozzoli (@gabriellecaunesil)

Fotografije: Instagram/@emilisindlev 

Preberite še: Pozabite na majhne torbice, ta torbica se vrača kot največji trend sezone

Preberite tudi: Irina Shayk nosila najlepši bunda plašč, v katerega se boste v hipu zaljubili

Najbolj brano