Teh 5 modelov čevljev bo vladalo v letu 2022: Odkrijte prve vodilne trende z ulic modnih metropol

Vsi najbolj modni čevlji tega leta na enem kupu.

Teh 5 modelov čevljev bo vladalo v letu 2022: Odkrijte prve vodilne trende z ulic modnih metropol - Foto: Instagram

Domnevamo, da ste tako kot mi prejšnji dve leti preživeli večinoma v športnih supegah in občasno v priložnostnih mokasinih – a če nič drugega, je to le povečalo naše spoštovanje in ljubezen do pravih čevljev, po katerih smo hrepeneli. In glede na kolekcije za leto 2022 se zdi, da v tem nismo sami in da so se vsi odločili nadoknaditi vse tiste nepošteno zapostavljene modele obutve.

Za pomlad in poletje 2022 je obutev presegla udobje in se odločila za ekstravagantno zabavo. Govorimo o trakovih, bleščicah, kristalih in platformah. Popolnoma sprejemljivo za leto 2022. Od platform znamke Versace, ki spominjajo na čevlje Barbie, do najnovejših "najbolj zaželenih" modnih čevljev za dekleta - Saint Laurent Vesper slingbacks čevljev.

Modni strokovnjaki se strinjajo v enem: prvič stremimo k ekstremom, ne minimalizmu.

Odkrijte 5 najbolj priljubljenih modelov čevljev za leto 2022.

1. Sandali s peto

Ta neustavljiv trend sandalov to pomlad bo povsod. Čim svetlejše, bolj zabavno in ekscentrično, tem bolje. Za razliko od natikačev z minimalno širokimi pasovi, ki smo jih videli pred nekaj sezonami (predvsem po zaslugi Bottega Veneti), imajo različice 2022 tanjši pas okoli prstov in nižjo, polnejšo peto za dodatno nostalgijo po 90. letih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

2. Čevlji s kvadratnim zaključkom

Ostajata nam še vsaj dva meseca hladnega vremena, zato če želite biti v koraku s trendi in nadgraditi svojo kolekcijo škornjev in gležnjarjev, to storite s pomočjo čevljev s kvadratnim zaključkov. Vplivnice in zvezdnice so ta slog že sprejele in zlahka ga boste našli v modnih znamkah visoke ulice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

3. Balerinke

Vrnitev balerink traja že nekaj časa, Chanel Classic pa so v lasti skoraj vseh modnih vplivnic. Odkar je znamka The Row predstavila svojo različico za sezono SS22, je eno gotovo: balerinke bodo ostale sinonim za vzvišen slog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

4. Pentlje, bleščice, svila

Se vam ob pogledu na te čevlje vsaj za trenutek ustavi srce? Trenutno najbolj priljubljeni oblikovalki čevljev za zabave, Amina Muaddi in Mach & Mach, sta v svoje spomladanske kolekcije v veliki meri vključila pentlje in predvidevamo, da bo to v letu 2022 postala praksa tudi za vse druge znamke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MACH & MACH (@machandmach)

5. Platforme

Dobrodošle nazaj! Tokrat nismo potrebovali Lady Gage, da bi v središče pozornosti postavili vrtoglavo visoke pete, to je storil Versace. In kar naenkrat so platforme v vseh kolekcijah SS2, od salonarjev do škornjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Fotografije: Instagram/@tamara

Preberite še: Ta stara tehnika učvrščuje kožo in zmanjša vidnost celulita: Ste že poskusili s suhim ščetkanjem?

Priporočamo tudi: Oglejte si najlepše kreacije s tedna mode v Londonu

Najbolj brano