Te torbice so trenutno najbolj priljubljene na Instagramu

6 novih torbic, v katere se boste zaljubili.

Te torbice so trenutno najbolj priljubljene na Instagramu - Foto: Profimedia

Prišla je nova pošiljka modnih torbic, ki so zavzele Instagram. So funkcionalne, edinstvene strukture in izjemno priljubljene pri vseh modnih dekletih. Medtem ko se natančno ime blagovne znamke včasih lahko izgubi v množici fotografij na Instagramu, njihovega posebnega sloga preprosto ni mogoče pozabiti.

Spoznajte Insta-znane znamke torbic, ki jih morate poznati.

Boyy

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B O Y Y (@boyyboutique) on

Če ne morete odmisliti te brezčasne silhuete in sponke, vas je očaral BOYY. Newyorška znamka, ki sta jo ustanovila Jesse Dorsey in Wannasiri Kongman, uravnoveša žensko in moško estetiko. Ta harmonija je vsestranska in čarobno moderna.

GU_DE

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gu_de_official (@gu_de_official) on

Vas navdihuje slog 70-ih, ki ponuja klasičen videz, ki ga je mogoče ponovno zasnovati tako, da dopolni kateri koli sodobni ansambel? Poleg razkošnih tkanin in boho-glama, shranjenih na vašem Instagram računu, lahko sveže ideje najdete pri GU_DE. Ta blagovna znamka južnokorejskega oblikovalca Ji Hye Kooja znova interpretira bogate teksture v brezčasne kose.

Little Liffner

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Little Liffner (@littleliffner) on

Za spretne minimaliste, ki ljubijo skandinavski dizajn, je tukaj Little Liffner. Ta blagovna znamka s sedežem v Stockholmu, ki jo je ustanovila Paulina Liffner von Sydow, ustvarja čiste linije z igrivimi podrobnostmi. Torbice so res majhne, toda ideje in vpliv so veliki.

Nita Suri

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NITA SURI (@nitasuri) on

Strukturna umetnost se z modo srečuje pri barcelonski znamki Nita Suri. Vse, kar potrebujete za prepoznavanje teh torbic, je piramidasta struktura in ovčje usnje in podloga iz semiša. Če jo pogledate natančneje in od blizu, boste odkrili prostorno torbico z dolgim snemljivim ročajem.

Staud

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S T A U D (@staud.clothing) on

Staud, blagovna znamka s sedežem v Los Angelosu, ki sta jo ustanovila Sarah Staudinger in George Augusto, zagotavlja vse kakovostne elemente visoke mode ob razmeroma dostopnih cenah. Par je spet prisoten s svojimi torbicami Moon, ki imajo obliko polmeseca v usnjenih različicah. Za tiste, ki imajo raje ostre, čiste linije, je pravokotna torbica s potiskom kače kože prav tako čudovita.

Danse Lente

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danse Lente (@danselente_official) on

Če želite v celoti ceniti Danse Lente (francosko za "počasni ples"), si morate privoščiti ritem, v katerem boste uživali v vsaki premišljeni podrobnosti. Čas vam bo omogočil, da na usnjeni torbi Phoebe Bis Accordion dojamete lepoto asimetrične silhuete ali zasukanih kovinskih delov. To so prav posebne torbice, ki niso podobne ničemur, kar smo videli do sedaj.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Raziskali smo: Je to lepotni izdelek, s katerim najbolj škodimo okolju?

Priporočamo tudi: Bella Hadid pogumno nosi najbolj drzen trend jopic te sezone

Najbolj brano