Superstarke – ultimativna obutev letošnjega leta

V letošnjem letu so obvezna obutev vseh, ki prisegate na originalen slog, ikonični copati adidas OriginalsSuperstar. Ob 45. obletnici nastanka copat je adidas za vse ljubitelje uličnega stila pripravil nove modele v različnih barvah, ki so že preplavili tudi naše ulice.

Promocijsko sporočilo, 17. 3. 2015

Zgodba o uspehu se je začela davnega leta 1969, ko so copati adidas Originals prvič zavladali na košarkarskih igriščih, kmalu pa tudi na ulicah po vsem svetu. Copati so s svojo minimalistično obliko in legendarno gumijasto kapico na sprednjem delu hitro postali prava super zvezda in obvezna obutev za vse, ki prisegajo na ulične modne zapovedi. Z zgodovino, ki presega njihovo preprostost, vas bodo osvojili tudi letošnjo pomlad.

Klasično silhueto so ob letošnji obletnici pri adidasu prenovili in copate obdali z usnjeno vrhnjo plastjo, ob tem pa ohranili nekatere avtentične detajle, kot so cik-cak rob na stranskih črtah ter zlat podpis na jeziku copata. V naših trgovinah že lahko najdete številne kolekcije, ki se lahko pohvalijo z nepremagljivim videzom. Izbirate lahko med minimalističnimi modeli v klasičnih barvnih kombinacijah ali pa se odločite za kakšnega od drznejših parov.

Če si boste letos privoščili le en par copat, naj bodo to Superstarke!

Najbolj brano