Prepričani smo bili, da so te pete pozabljene za vedno, sedaj pa se vračajo! Priznati moramo, da nas je kar malo strah!

22. 1. 2024
Prepričani smo bili, da so te pete pozabljene za vedno, sedaj pa se vračajo! Priznati moramo, da nas je kar malo strah! (foto: Profimedia)
Profimedia

Saj ni res, pa je!

Kate Hudson je bila prejšnji teden zaposlena s promocijskimi turnejami in praznovanjem 20. obletnice ikoničnega filma Kako osvojiti fanta v 10 dneh, ki je osvojil srca milijonov (in še vedno jih osvaja).

Igralka se je po New Yorku sprehajala v preprostem, zabavnem a hkrati elegantnem videzu, ki je vključeval trend krila, ki ga nosim nenehno - krilo iz visoko razrezanega džinsa midi dolžine, ki kaže nič znakov odhajanja. Krilo je kombinirala z barvnim črtastim puloverjem, plaščem iz ovčje kože v XXL velikosti, ki je morda najboljši plašč, kar smo jih videli to sezono - zato ni čudno, da ga je nosila spet in spet - in visokimi, gležnjarji iz semiša s polno peto, ki so dvignili kar nekaj obrvi.

Kate Hudson v čevljih s polno peto

Kate Hudson v čevljih s polno peto

Profimedia

Gležnjarji s polno peto so zagotovo drzni, in to zaradi dveh lastnosti: izjemno visoka silhueta, ki seže do kolen in jim daje skoraj dominatrični občutek, kot par, ki ga je lani nosila Amal Clooney, in debela peta, ki je vpadljiva in praktičen.

Tega trenda vsekakor nismo pričakovali v 2024, saj smo bili prepričani, da smo ga pustili dolgo za seboj. A videti je, da se morda vrača? 

Kate Hudson v čevljih s polno peto

Kate Hudson v čevljih s polno peto

Profimedia

V prihodnjih mesecih bomo pozorni na to, ali bodo po njem posegle tudi druge zvezdnice. 

Fotografije: Profimedia 

Preberite še: "Katera je katera?" Reese Witherspoon z nas las podobno hčerko Avo v ujemajočih se črnih toaletah poskrbela za zmedo na rdeči preprogi!

Priporočamo tudi: Včasih se splača staviti na klasiko: Anne Hathaway osupnila v obleki v slogu starega Hollywooda

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik