Pravljični trend na prehodu v jesen

S frazo pravljično lepa obleka smo komplimente delili vsem lepoticam z modne brvi, ki so frfotave in bleščeče plenile naše navdušenje, pravljične obleke v novi sezoni pa bodo res pravljične, dobesedno.

Dolce & Gabbana (foto: imaxtree)

Dolce & Gabbana

Valentino (foto: imaxtree)

Valentino

Valentino (foto: imaxtree)

Valentino

Dolce & Gabbana (foto: imaxtree)

Dolce & Gabbana

Alberta Ferretti (foto: imaxtree)

Alberta Ferretti

Angelo Marani (foto: imaxtree)

Angelo Marani

Antonio Marras (foto: imaxtree)

Antonio Marras

Simone Rochas (foto: imaxtree)

Simone Rochas

Alexander McQueen (foto: imaxtree)

Alexander McQueen

Zvečer, ko boste svojim malim nespečnežem brali Rdečo Kapico, boste lahko oblekli rdeč plašč iz nove kolekcije Dolce & Gabbana, ki vas bo pozneje spremljal na večernem pohodu po mestu.

Volkovi, pozor, s temi 'Kapicami' raje ne zobajte češenj! Seveda najbolj znan italijanski dvojec ni ostal samo pri motivih te neustrašne junakinje, na njihova oblačila so se mistično prikradli še labodi, lisice, sove, zajčki in ježki, ki z otroško likovno govorico nagovarjajo odrasle ženske, pravljičarke po duši.

Pravi labodji spev vsem pernatim pravljičnim junakinjam so spesnili tudi pri modni hiši Valentino. Za dodatno pravljično težo poskrbijo fluidna silhueta, mehko padajoči materiali in milina v pogledu božansko lepih vilinskih manekenk. In da ne bo vse ostalo pri pravljicah za deklice, na prizorišče vkorakajo gozdna pravljična bitja, ženska interpretacija volkodlaka po vzoru Antonia Marrasa in vitezi v oklepih največjega modnega pravljičarja novodobne modne pripovedke, Alexandra McQueena.

Na pravljično popotovanje vas bodo ponesle tudi pejsažne podobe, ki melanholično ali pa evforično spodbujajo jesen in zimo, da pokažeta svoje najbolj čarobne utrinke, modne utrinke.

Pripravila: Petra Windschnurer

Najbolj brano