Pozabite na klasični kamelji plašč, to zimo ga bo zamenjala ta drzna različica

To zimo bomo oblečeni v tigraste in zebraste vzorce. Ste se drzni soočiti z metropolitansko džunglo v živalskem plašču? 

Pozabite na klasični kamelji plašč, to zimo ga bo zamenjala ta drzna različica - Foto: Instagram

Živalski plašči so protagonisti modnih pist jesen in zima 2021/ 2022. Oblikovalci se niso mogli upreti šarmu eksotičnega in vintage šik videza s tigrastimi in zebrastimi linijami ter vzorci. Odkrijte naše nasvete za nošenje teh veličastnih vrhnjih oblačil, ki so lahko le navidezno agresivna ali kičasta. Morda pa vam zlezejo pod kožo...

Ne spreglejte: 

Michael Kors Collection, jesen in zima 2021/2022

Etro, jesen in zima 2021/2022

Ne gre za povabilo k opustitvi klasičnih kameljih plaščev, ki ostajajo temelj ženske zimske garderobe, temveč za željo, da bi si drznili nekaj novega ali bolj ekscentričnega. Ne gre za zgolj za "teddy", plišasti plašč, ki nas s svojo mehko teksturo spremeni v mehko igračo, temveč za ikonična vrhnja oblačila. Ste pripravljeni? Govorimo o plaščih z živalskim potiskom. 

Gre za plašč, ki je dovolj agresiven, da v svetu mode pokaže svoje pravo, drzno plat, to je tisto eksotično eleganco, nad kateremo se pasemo nad trenutnimi trendovskimi plašči. Christian Dior je pravzaprav uvedel motiv Mizza, živahno pegasto liso, ki jo zdaj poiščite v videzih jesen/zima 2021 2022 kot celoten vzorec krojenih plaščev.

Christian Dior, jesen in zima 2021/2022

Christian Dior, jesen in zima 2021/2022

Eksotika se ponovno pojavi tudi v Ameriki: Jeremy Scott za Moschino in Michael Kors z zanimanjem gledata na teksturo zebre z vijugastimi črno-belimi črtami, ki krasijo ta plašč. Črno-bela je vedno dober kompromis, če si želite biti drzni, a vseeno ohraniti prefinjenost. 

Michael Kors Collection, jesen in zima 2021/2022

Michael Kors Collection, jesen in zima 2021/2022

Najbolj vintage elegantni videzi so tisti na katere se podpiše Lanvin: živalski plašči trapezastega kroja za kombiniranje z midi krili, dolgimi rokavicami in dekoltejem, vse v živalskem vzorcu. Tukaj je imperativ "več je več".

Lanvin, jesen in zima 2021/2022

Lanvin, jesen in zima 2021/2022

In najslajše za konec, tukaj je še vpadljiva, tigrasta kolekcija N°21, ki je po besedah ​​Alessandra dell'Acqua sinonim za željo in pohotnost, zato modni kritiki predlagajo, da kolekcijo vedno nosite z ultra prosojnimi črnimi hlačnimi nogavicami. Ultra trendovsko drznost kolekcije N°21 najdemo v nepodloženem "trodelcu" (plašč, ki seže do kolen, krilo in bralette) ali kot mini plašč s tričetrt rokavi in ​​zaobljenim ovratnikom, nato predlagan kot mini obleka za dekontekstualizacijo simbola meščanstva 60. let.

N°21, jesen in zima 2021/2022

N°21, jesen in zima 2021/2022

Fotografije: Instagram/@carodaur 

Preberite še: Kako to zimo nositi kamelji plašč, kot ga še niste nikoli

Preberite tudi: Anamarija Goltes obožuje te priljubljene čevlje - kot nalašč za novoletno zabavo

Najbolj brano