Namesto salonarjev obujte te trendne čevlje, ki jih bomo letos naravnost oboževali

Platforme bomo letos vzeli resno - v ospredju bodo predvsem petke s platformo, ki jih že obožujejo moda dekleta.

Namesto salonarjev obujte te trendne čevlje, ki jih bomo letos naravnost oboževali - Foto: Profimedia

Tudi petke bomo letos združili s trendom čevljev s platformo. Naj bodo to klasični salonarji ali Mary Jane sandali, letos svojemu najljubšemu modelu petk dodajte še nekaj centimetrsko platformo.

Povzdignjen podplat optično podaljša noge, hkrati pa ženstveno obutev naredi udobnejšo. Platforma ublaži nelagoden občutek v stopalu ob nošenju petk - kljub temu da nosimo "neudobne" čevlje se s platformo zdi, da hodimo po skoraj ravni površini.

Preberite tudi: Navadno obleko zamenjajte s tem neobičajnim, trendnim kosom -napovedujeta Angelina Jolie in Meghan Markle

Modna dekleta so navdušena predvsem na petkami s platformo znamke Versace. Te prepoznamo po unikatnem podplatu pri prstih, ki je oblikovan večslojno. Že lani pa sta posodobljeni različici ikonične obutve predstavila Vivienne Westwood in Saint Laurent. Svetovne modne znamke ta čevelj rade popestrijo tudi z izbiro igrivih materialov. Versace na primer ponuja različice v satenu, žametu in lakiranem usnju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denni 🤍 (@dennielias)

Preberite tudi: Jennifer Lopez napoveduje vrnitev trenda izpred dvajsetih let, na katerega ste zagotovo pozabili

Tako kot pri večini "statement" modnih kosih, je dobro tudi pri stiliranju petk s platformo dobro najti ravnovesje. Kot dnevna obutev ti čevlji odlično sodelujejo z "oversized" sproščenimi oblekami, kot tudi s kavbojkami z ravnim krojem in daljšimi krili. V pisarni so trendna popestritev klasičnega kostima, za bolj eleganten videz pa je dobro zbrati hlače, ki segajo pod gleženj. Večerni stajlingi s petkami s platformo pa ne poznajo meja. V drznejših jih kombinirajte s krajšo obleko, kar bo te trendne čevlje postavilo v središče pozornosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Petke s platformo popolno sodelujejo tudi z letošnjim trendom nogavic. Modne brvi so že napovedale kombinacijo odprtih sandalov in visokih nogavic kot popestritev večernih stajlingov. Tudi ti čevlji pri tem niso izjema - poleg nogavic do kolena jim lahko dodate tanjše, celostne nogavice ali visoke gamaše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Fotografije: Profimedia in Instagram

Preberite še: Sofia Vergara čudovita v športno elegantnem stajlingu s teddy plaščem naših sanj

Priporočamo tudi: Blazer je najbolj zaželen kos sezone - tako ga nosi Severina

Najbolj brano