Melania Trump ponovno osupljiva v ženstveni belo-oranžni kombinaciji

Melania prisega na belo.

Melania Trump ponovno osupljiva v ženstveni belo-oranžni kombinaciji - Foto: Profimedia

Melania Trump je včeraj pred Belo hišo obiskala razstavo umetnosti v počastitev 100. obletnice 19. amandmaja, ki je praznovala stoletno volilno pravico žensk. Pobuda "Gradimo gibanje: Ameriška mladina praznuje 100 let ženske volilne pravice" združuje umetnine, ki jih je ustvarila mladina iz vseh 50 zveznih držav in okrožja Kolumbije.

Ob ogledu umetnosti, ki so jo ustvarili mladi volivci, si je prva dama vzela trenutek, da je nagovorila množico in se oglasila v čast obletnice. Melania se je za priložnost odela v svetle barve in nosila belo midi obleko z oranžnim cvetličnim potiskom v osrednjem delu obleke.

Prva dama je nadgradila čudovito poletno obleko z ujemajočimi se svetlo oranžnimi salonarji znamke Christian Louboutin. Semiš salonarji z visoko peto se še ena različica Melanijinega priljubljenega modela So Kate francoske blagovne znamke.

Sedaj je že jasno, kako Melania rada nosi bele kombinacije s kančkom barve, in tudi belo-oranžno kombinacijo smo na njej že videli. Se spominjate, ko je na obisku na Japonskem nosila ta izjemen plašč znamke Dries Van Noten?

Takrat je za zraven izbrala rumene salonarje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Blake Lively danes praznuje 33. rojstni dan - poglejte, kako se je njen stil razvijal skozi leta

Priporočamo tudi: Pozabite na klasično črtalo za oči, Hailey Bieber ga nosi tako

Najbolj brano