MAX&Co. podarja torbico za šik nakupovanje

MAX&Co. predstavlja novo kolekcijo pomlad poletje 2016, ki je ustvarjena za žensko, ki je vedno urejena, obožuje svoja oblačila, uživa v stiliranju in se rada zabava pri ustvarjanju različnih stilskih kombinacij. Ob tej priložnosti smo pripravili modno presenečenje z nagradno igro, v kateri lahko z malo sreče osvojite trendovsko torbico za nakupovanje. Skočite v prihajajočo sezono s svežim in šik modnim kosom. Preverite!

Promocijsko sporočilo, 14. 1. 2016
MAX&Co. podarja torbico za šik nakupovanje

Nova MAX&Co. kolekcija pomlad poletje 2016 je ustvarjena zanjo – je vsestranska, šik, bogata v barvah in teksturah ter primerna za cel teden – tako v delovnih kot prostih dneh. Barvni odtenki vrtnic v družbi metalnih dodatkov ustvarjajo čudovito kombinacijo. Previdno in z veliko pozornostjo krojena oblačila, strukturirane tkanine, stroge linije in mehki obsegi ustvarjajo ženstven videz in prefinjeno silhueto. MAX&Co. je sodobna mednarodna blagovna znamka, rojena v Italiji in danes prisotna že na 5 kontinentih z več kot 400 trgovinami.

Pričara vam vroč sončen dan ob morju

Poleg rožnate sestavljajo celoto barvne lestvice tudi čudovita in sodobna koralna ter mornarska kombinacija bele in modre. Klasične mornarske črte, navtični odtisi in naborki, ki se zgleduje po viharnem morju, ustvarjajo igrivost in svežino. Ob pogledu na kolekcijo pomlad - poletje 2016 si boste v mislih naslikali vroč sončen dan ob morju.

Sodelovanje z Martino Grasselli

Mlada in nadarjena oblikovalka obutve, Martina Grasselli, je reinterpretirala ikonične Derby čevlje in jih za MAX&Co. ustvarila v dveh različicah – z zlatimi in kristalnimi dodatki

Nagradno vprašanje

Iz katere države prihaja blagovna znamka MAX&Co.?

Nagradna igra je zaključena. 

Najbolj brano