Lorella Flego: Turkizna bo barva pomladi!

Modna voditeljica in urednica trendne modne oddaje Bleščica, Lorella Flego, ki ima modni svet v malem prstu, si vsako leto po ogledu modnih revij pri nas in v tujini rada izbere trendno obarvan kos oblačila, ki mu z veseljem pripravi nov prostor v svoji garderobni omari.

Lorella Flego: Turkizna bo barva pomladi!

‘’Na letošnjih modnih revijah sem videla kar nekaj modnih zadev, ki bi jih imela rada. Vsekakor bo moj top kos poletne garderobe retro obleka v svetlo turkizni barvi; sodeč po tem, kar smo videli na svetovnih brveh, bo to namreč zelo modna barva, predvsem pa nekaj novega v topli sezoni,’’ pravi Lorella.

Nadaljuje: ‘’Retro zato, ker je v zraku še vedno veliko romantike, kroji pa spominjajo na 50. leta. Če bi našla vzorec z drobnimi rožicami, bi ga bila res vesela. Ker je pri tovrstnih oblekah pas ključnega pomena in mora biti poudarjen, je lahko tudi vintage pas, morda s pentljo. Trenutno še iščem turkizno obleko, saj so te dni še razprodaje in vsi, tudi sama, pričakujemo poletno garderobo. Eno obleko sem že videla na spletu, morda se bom odločila prav za tisto!’’

Story,
foto: David Pirih

Najbolj brano