Kendall Jenner nam je postregla z idejo za stajling za novoletni večer

Kačji zvorec je vse večji trend.

Kendall Jenner nam je postregla z idejo za stajling za novoletni večer - Foto: Profimedia

Eno najpomembnejših vprašanj, s katerimi se je modna industrija spopadala v celotnem letu 2019, je vprašanje krzna: od Guccija do Versaceja so številne največje svetovne blagovne znamke delale korake, da bi iz svojih kolekcij izključile krzno. Medtem so oblikovalci, kot je Stella McCartney, naredili še korak naprej in razvili umetno krzno, ki ne ščiti samo živali, ampak je tudi okolju prijazno.

Kaj pa drugi materiali z vprašljivimi viri, ki prevladujejo v luksuzni modi, vključno s stalno uporabo eksotičnih kož? Zdi se, da ima Kendall Jenner odgovor na to.

V Miamiju je nosila oprijete črne hlače znamke Balenciaga in top s kačjim vzorcem nove pariške znamke Nicolas Lecourt Mansion. Stajling je zaključila z enim največjih trendov tega leta - japonke z visoko peto. Kendall je nosila par znamke Yeezy.

Kačji potisk je trend, ki se pojavlja vedno pogosteje. Ampak če smo se letos česa naučili, smo se to, da je umetno usnje lahko prav tako impresivno kot pravo, če je tudi etično, pa še toliko bolje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kim Kardashian tokrat izbrala najbolj konservativen videz doslej

Priporočamo tudi: To je potisk, na katerega trenutno prisegajo zvezdnice

Najbolj brano