Katie Holmes je svoje Birkenstock natikače zamenjala za te elegantne čevlje

Črno je zamenjala za belo.

Katie Holmes je svoje Birkenstock natikače zamenjala za te elegantne čevlje - Foto: Profimedia

Poletja je uradno konec: Katie Holmes je svoje priljubljene natikače znamke  Birkenstocks pospravila in namesto njih izbrala par belih čevljev z vezalkami in nizko peto.

Njena menjava garderobe je dokaz vračanja na delovno mesto, ki se za mnoge med nami pojavi skupaj s septembrom, toda razen čevljev je Katie ohranila svoj jesenski videz značilno ležeren.

Zdi se, da se njena zmagovalna formula - sestavljena iz kavbojk in majice - v novi sezoni ne gre nikamor, njen stajling pa je osvežujoče enostavno poustvariti. Prvi korak: poiščemo belo majico s potiskom. Drugi korak: dodajte temen par kavbojk in sončna očala. Tretji korak: vzemite tkano nakupovalno torbico, masko in kot zaključek čevlje, primerne za pisarno.

Igralka je v zadnjih mesecih nosila natikače znamke Birkenstock, usnjene superge znamke Common Projects in superge znamke Veja x Madewell. Toda jeseni ima raje čevlje v "Oxford" stilu - v prejšnjih letih je nosila izjemno praktičen slog v lakiranem usnju in dvobarvnem sivo-rjavem stilu, temno modri barvi in celo bleščeči črni barvi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Cate Blanchett znova jemala dih v večerni obleki v Benetkah

Priporočamo tudi: 10 zvezdnic, ki so s svojimi naravnimi lasmi videti popolnoma drugačne

Najbolj brano