Katarina Čas je nosila popolne hlače za to zimo

Obožujejo jih tudi druge svetovno znane zvezdnice. 

Katarina Čas je nosila popolne hlače za to zimo - Foto: Instagram

Katarina Čas ve, kako se obleči za mrzle zimske dni. Če smo poleti spremljali njene stajlinge za tople temperature, nas je prav tako navdušila s svojimi modnimi izbirami za mesece, ki so pred nami. 

Pred dobrim tednom je igralka obiskala zasneženo jezero Jasna. Čudovit razgled na gladino jezera je občudovala v črnem monokromatskem stajlingu. 

Nosila je črno bundo s kapuco in črno torbico Miu Miu, opazili pa smo tudi črne usnjene hlače, ki so kukale izpod njenega plašča. 

Preberite še: Princesi Kate in Charlotte čudoviti v ujemajočih se plaščih: Kate Middleton in princ William otroke peljala na božični dogodek

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K a t a r i n a Č a s (@katarinacas)

Usnjene hlače, ne glede na kroj, so kot nalašč za letošnjo zimo. Obožujejo jih tudi druge zvezdnice. Poglejte, kako jih kombinirajo Kendall Jenner, Hailey Bieber in Emily Ratajkowski. 

Kendall se je odločila za hlače na zvonec. 

Hailey je nosila bolj sproščen kroj z razporokom. 

Em Rata pa jih je kombinirala z usnjeno jakno v rjavi barvi. 

Fotografije: IG

Preberite še: "Teorija rdečih nohtov": To je barva, ki jo morate nanesti na nohte, da boste deležni komplimentov in moških pogledov!

Priporočamo tudi: Angelina Jolie nosi najbolj praktično torbico za vsak dan, v katero lahko ženske resnično spravimo vse, kar potrebujemo

Najbolj brano