Kako nositi najbolj modno barvo prihodnjega leta kot najbolj modna dekleta

Dinamična in drzna, vijolična, ki bo zaznamovala leto 2022, od modnih revij do ulične mode. Pustite se navdušiti tudi vi.

Kako nositi najbolj modno barvo prihodnjega leta kot najbolj modna dekleta - Foto: Profimedia

Kdo pravi, da december ne more biti odet v vijolično? Ravno letošnja zima se kopa v pastelnih odtenkih vijolične, na sam vrh pa se je uvrstila tudi po barvni lestvici Pantone 2022. Po Ultimate Grey in Illuminating Yellow, ki sta letos popestrili našo garderobo, je zdaj tukaj  vijolična, "Very Peri". Odtenek, ki ga je prvič ustvarilo ameriško podjetje, da bi se soočilo z žarečo ustvarjalnostjo, zlasti na digitalnem področju. 

Spodaj bomo razložili, kako to barvno shemo nositi (vključno z barvnimi kombinacijami) in predstavili kar nekaj sublimiranih modnih kosov Very Peri, barva Pantone 2022. Ste pripravljeni? 

Z modne strani ta odločno optimistična barva vdihuje dih svežine in drznosti. Nekaj je na njej, da ponazarja občutek svežega, toplega vetriča, ki nas objame v teh hladnih mesecih. Ta topla vijolična, ki so jo že sprejele številne hiše, kot so Valentino, Dolce & Gabbana, Alberta Ferretti, Versace ali celo Lanvin v svojih kolekcijah pomlad-poletje 2022, bo ta topla vijolična sledila našim modnim željam prihodnjega leta. Torej, kam torej vložiti naše priranke, da prevzamemo lastništvo tega prihodnjega trenda? Odgovori v slikah. 

Chanel, resort 2022

Tudi Chanel se je poslužil te vijolične manije, vendar kakor se za njega spodobi, je to naredil izrazito diskretno, morda celo subtilno. 

Lanvin pomlad in poletje 2022

Lanvin modno revijo pomlad poletje 2022 odpre z vijolično obleko iz jerseya  in jo predlaga z dolgimi in kratkimi rokavi, v svetlejšem in temnejšem odtenku, ne moremo pa niti mimo usnjenega kostima s kratkim vijoličnim krilom in sunknjičem.  Lanvin pomlad in poletje 2022

Lanvin pomlad in poletje 2022

Versace vijolično uvaja v svojo živahno barvno paleto za pomlad in poletje 2022, in tukaj vijolično kombinira z zeleno, oranžno in fuksijo.

Versace pomlad in poletje 2022

Versace pomlad in poletje 2022

In še ikonična modna revija Jil Sander, ki nas pozdravlja s pastelnimi, nežnimi odtenki. Ikonična obleka je bela midi obleka, vezena z vijoličnimi ročno sešitimi kristali, ki poustvarjajo prefinjene 3D motive. 

Jil Sander pomlad in poletje 2022

Jil Sander pomlad in poletje 2022

Za konec pa najboljši videz slavnih osebnosti Very Peri, od Anye Taylor-Joy do Zendaye.  
Na rdeči preprogi smo zasledili najbolj nabit in intenziven odtenek, polno vijolično, kjer se modra meša le s pridihom rdeče. Skrivnost in erotična fascinacija sevata skozi stajlinge teh nadebudnih zvezdnic. Anye Taylor-Joy, Lady Gaga in Zendaya nosijo zapeljive vijolične obleke. Zelo kratki robovi, globoki izrezi, prosojnice svilenega voala so med najljubšimi detajli, ki nas očarajo. Ne manjka tudi drugih nagajivih elementov, kot so prosojne ali mrežaste nogavice, nostalgičen noir pridih pa dajejo živalski dodatki (klobuk in ujemajoče se leopardove rokavice). Zdaj ste na vrsti, da se poigrate z barvno paleto.

Anya Taylor Joy

Lady Gaga

Potrebujete še malce navdiha, kje in kako se opremiti z vijolično? Tukaj...

b+ab, cena: 162, 00 €

MSGM, cena: 780,00 €

The Attico, cena: 864,00 €

Massimo Dutti, cena: 69,95 €

Fotografije: Profimeida

Preberite še: Katie Holmes črne mokasine zamenjala za to nepričakovano barvo

Preberite tudi: Formula popolnega modnega sloga za ženske v 30-ih: teh 11 kosov je osnova vsakega dobrega stajlinga

Najbolj brano