Hailey Bieber drzna v oprijeti usnjeni obleki

Ko bomo končno lahko spet šli na zabavo, bomo oblekli točno to.

Hailey Bieber drzna v oprijeti usnjeni obleki - Foto: Profimedia

Maksi obleka je sicer zelo poletna stvar, a videli smo, da jo elegantne zvezdnice nosijo tudi med jesensko sezono. Zvezde, kot sta Priyanka Chopra in Jennifer Lawrence, so svoje obleke do tal kombinirale s suknjiči in usnjenimi jaknami, kar daje videzu bolj sezonsko ustrezen občutek. Toda prepustimo Hailey Bieber, da idejo popelje še dlje. V New Yorku je nosila  najbolj seksapilno jesensko maksi obleko in jakna sploh ni bila potrebna.

Pozabite na usnjeno jakno v tej sezoni: manekenka je namesto tega izbrala usnjeno maksi obleko. Nosila je oprijeto črno obleko poljske oblikovalke Magde Butrym. S kvadratnim izrezom in odprtim hrbtom je bila odlična mešanica med pokritostjo kože, Hkrati pa je še vedno poudarjala obliko.

Zraven je obula črne sandale in nosila elegantno torbico z zebrastim vzorcem, oboje znamke Bottega Veneta, njene zlate verižice pa so znamke Femme. Njen videz kaže, da usnje to jesen ni samo za jakne in škornje - upoštevajte ga tudi za vaše obleke.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Blake Lively je volila v tem stajlingu - najbolj so nas presenetili njeni čevlji

Priporočamo tudi: ELLE podkast | Branka in Kaja Strniša (BRST psihologija): kako situacija s covid-19 vpliva na naše duševno zdravje in kako se spopasti s tesnobo

Najbolj brano