Čas je za sončno rumeno

Rumena je topla barva, ki najbolj zasije v polni nasičenosti. Primerna je za tiste, ki prisegate na bolj umirjene odtenke, saj je uporabna in zaželena tudi v nežnejši pastelni različici. V kombinaciji s toplimi barvami jo uporabite, če želite udarno vročo harmonijo, s hladnimi pa takrat, ko želite pritegniti pozornost s kontrasti.

Čas je za sončno rumeno

Modno barvo začnite počasi dodajati svoji garderobi. Če rumene še niste vpletle v svoj stil, lahko začnete tako, da celostni poletni videz nadgradite s posameznimi modnimi dodatki, kot so rumena torba, rumen šal, bolj masivna rumena ogrlica ali zapestnica.

Rumena jakna pristaja vsaki ženski! Omislite si lahko tudi prehodno rumeno jakno. Verjetno se vam zdi, da je to nekoliko drzna odločitev in da je kaj takega le za pogumnejše, a se motite. Rumene jakne so primerne za vsak slog in vsako žensko.

Za elegantnejši videz jo kombinirajte z rjavo. Privrženke bolj zrelega in elegantnega videza lahko rumeno jakno kombinirate z oblačili toplih rjavih do rjavo rumenih odtenkov.Preostala oblačila naj bodo iz prefinjenih in gladkih materialov.

Za bolj divji videz jakno kombinirajte z rdečo in modro bravo. Privrženke mladostnega in energičnega videza ter poletnih oblekic si lahko v svoji garderobi omislite kombinacije s primarnimi barvami, torej z modro, rumeno in rdečo.

Za športno-eleganten videz izderite belo ali sivo barvo. Če ste radi oblečeni bolj sproščeno in športno-elegantno s pridihom ženstvenosti, poleg rumene barve izberite tudi nevtralne barve, torej belo in sivo.

Namig: Zares modne boste v kombinaciji z rdečimi oblačili, oblecite na primer rdeče hlače, ki so prav tako obvezen del letošnje poletne garderobe, ali pa uporabite rdeče dodatke, kot so velika rdeča torba, čevlji ali rdeči uhančki.


Lisa, fotografija AllAboutFashion

Najbolj brano