Bomo po tem sploh še kdaj nosili tangice ali brazilke? Poglejte, zakaj se vam bodo zamerile

Stopimo v bran hlačk, ki jih nosi Bridget Jones.

Bomo po tem sploh še kdaj nosili tangice ali brazilke? Poglejte, zakaj se vam bodo zamerile - Foto: Profimedia

Tangice niso za vse. Včasih smo mislili, da so pomemben del mladostništva in tega, kaj pomeni biti ženska, toda to je bilo pred našo prvo menstruacijo in preden smo začutili, kaj pomeni imeti "vrvico" iz sintetike tam spodaj, ki zaplete tudi najpreprostejše naloge. Vključno s hojo.

Se sliši znano? Ni nam treba razlagati, da v življenju ne gre za snemanje kataloga spodnjega perila in niti manekenkam v minimalističnih modelih spodnjega perila zagotovo ni udobno. Ne nameravamo nasprotovati nikomur, pravim samo, da spodnje perilo, ki ga navdihujejo sado-mazo izdelki, ni zelo udobno.

Vedno glasujemo za visoke spodnjice in zdi se nam, da nismo edini. Lyst je objavil, da je izraz "granny pants" od januarja do septembra zrasel za 59 %. Zdaj bi se lahko vprašali, kako to pomeni uradno vrnitev velikih spodnjic, a nikoli nas niso niti zapustile. Strateški posnetki, iz katerih kuka čisto vse, in aplikacije na drugi strani izgubijo privlačnost, ker imajo tradicionalno seksi in "babičino spodnje perilo" to skupno značilnost, da se vam zdi, da ne nosite ničesar, a z eno zelo pomembno razliko: prva je mučenje, drugo je Zen. Pomislite tudi na to: čeprav velike spodnjice običajno niso najbolj provokativna stvar, ki jo lahko kupite, so lahko tudi zelo seksi, enako kot moška srajca.

Kje ne dopuščamo kompromisov?

Iz bombaža jih je enostavno vzdrževati, brez drame. Visoki modeli čez boke v slogu Kylie Jenner, niso dobrodošli. Čeprav tudi vemo, da bo leto 2021, tako kot njegova predhodnica, pripadalo pajkicam, nas ne moti, da bi pod njimi videle spodnje perilo. Strah pred orisanjem spodnjic nas je pripeljal do tangic. A nikar. Zdaj izberemo tako velike, da si jih lahko potegnemo čez popek in vanje zatlačimo spodnjo majico. Saj jo še nosimo, kajne?

H&M, cena: 7, 99 evrov

H&M, cena: 12, 99 evrov

H&M, cena: 7, 99 evrov

H&M, cena: 14, 99 evrov

Zara, cena: 15, 95 evrov

Zara, cena: 9, 95 evrov

Zara, cena: 9, 95 evrov

Zara, cena: 12, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton elegantna v brezčasni jakni iz tvida

Priporočamo tudi: Pozabite na široke hlače, spomladi bomo nosili take

Najbolj brano