7 modnih trikov s Pradine modne revije, ki jih morate poznati

To bodo prihodnjo pomlad veliki trendi.

7 modnih trikov s Pradine modne revije, ki jih morate poznati - Foto: Profimedia

Ob prvi Pradini modni reviji Miuccie Prade in Rafa Simonsa kot ustvarjalnega para sta oblikovalca razmišljala o tem, da "novo" ni več najpomembnejša beseda v modi. Par je zadnja meseca razmišljal o pomembnosti uniforme - nekaj, v čemer se ne bi počutili utesnjeno, ampak prijetno.

Lepota njune nove zveze, je to, da ne vesta, kam je usmerjena njuna pot. Medtem je tu sedem trikov za stiliranje, ki jih lahko izkoristite z njune modne revije za pomlad in poletje 2021, ki bo zagotovo navdihnila modno vzdušje.

1. Naj puli postane vaš novi najboljši prijatelj

Prada pomlad in poletje 2021

Simons je govoril o ideji mode "brez sezone" in o pomenu tega, da lahko kot oblikovalec osveži svoje delo, ne pa da nenehno stremi k novostim.

2. Spoznajte hibridne torbice

Prada pomlad in poletje 2021

Anoraki z vgrajenimi nahrbtniki, jopiči z dodatnimi vrečkami in križanci s krili so bili sestavljeni iz modnega urejanja dva za enega, s poudarkom na uporabnem šiku. Sporočilo za pomlad in poletje 2021: dvojnost; olajšalo vam bo življenje - še posebej, ker so torbice v teh pretežno "zaprtih" časih postale tuj koncept.

3. Uniforme kot iz knjižnice

Prada pomlad in poletje 2021

Gospa Prada je na dolgo govorila o uniformah. V zadnji kolekcijije ta knjižna estetika dobila sodoben preobrat zahvaljujoč dvojnim puloverjem z luknjami in debelimi pasovi.

4. Naj vaše "kitten" pete izstopajo

Prada pomlad in poletje 2021

Živo oranžne pete smo videli ob v celoti črnih stajlingih - zgoraj uradno, spodaj zabavno.

5. Solo uhan se je vrnil

Prada pomlad in poletje 2021

Mikro trikotni uhani Prada so prinesli logomanijo celo najnežnejšimu videzu. Pričakujte, da boste ta modni dodatek naslednjo pomlad videli povsod.

6. Zahvaljujoč ročni zaponki so gumbi odvečni

Prada pomlad in poletje 2021

Zbogom, gumbi! Pradine manekenke so se po modni pisti sprehajale v rumenkasti sobi in svoje plašče in anorake skupaj tiščale kar z roko. To je en namig, ki si ga lahko izposodimo naravnost z modne revije.

7. Pižama je nova koktajl obleka

Prada pomlad in poletje 2021

Luksuzna pižama skupaj s špičastimi sandali je popoln večerni stajling za dolge noči v prihodnjih mesecih. Z več kot šestimi kompleti v kolekciji pomlad in poletje 2021 je dovolj, da lahko uživate vi in vaš "družabni balon" (kajti kdo je rekel, da "pravilo šestih" ne more biti elegantno?).

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To bo najbolj priljubljena barva prihodnje sezone

Priporočamo tudi: Zelo dolg plašč bomo to sezono nosili kot najbolj modne zvezdnice

Najbolj brano