6 spletnih trgovin z luksuzno modo, ki dostavljajo v Slovenijo

Kot nalašč, da v času razprodaj pobrskate in najdete svoj najljubši kos!

6 spletnih trgovin z luksuzno modo, ki dostavljajo v Slovenijo - Foto: Profimedia

V dobi, ko prevladuje tehnologija, je povsem naravno, da se luksuzni nakupi premikajo na splet. Nakupovanje preko spleta lahko pomeni brskanje po neskončnih rezultatih spletnih strani ali pomikanje po starih zaveznikih, kot sta ASOS in Zara, ne da bi vedeli, kam se še lahko obrnete.

Da bi vam pomagali izpolniti vse vaše želje po nakupovanju, smo ustvarili seznam najboljših spletnih nakupovalnih strani, ki si jih boste želeli obiskati - od mode in lepote do življenjskega sloga in dekoracije za dom.

Mytheresa

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mytheresa (@mytheresa.com) on

Mytheresa je modna spletna trgovina z znamkami, kot so Helmut Lang, Salvatore Ferragamo in Fendi, skupaj z vsemi drugimi oblikovalci. In če ste brez navdiha, vam bo njihov inspiracijski zavihek zagotovo ponudil nekaj, v kar se boste zaljubili.

Nanushka, cena: 245 evrov

Farfetch

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Farfetch (@farfetch) on

Farfetch združuje preprost dizajn z elegantno predstavitvijo izdelka, ki omogoča enostavno in prijetno nakupovalno izkušnjo. Če imate željo po oblačilih z modne revije, vendar vas omejuje proračun, ki ne podpira vašega dragega okusa, bo Farfetch vaš popolen vodič za nakupovanje. Spletna stran ponuja najnovejše od vaših priljubljenih luksuznih blagovnih znamk in neodvisnih oblikovalcev ter neverjetne znižane cene za izvensezonske kose.

Balmain, cena: 1.547 evrov

Luisaviaroma

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUISAVIAROMA (@luisaviaroma) on

Luisaviaroma je ogromno luksuzno nakupovalno mesto, ki dostavlja v več kot 125 držav. Spletna stran s sedežem v Italiji pogosto ponuja visoke popuste do 70 % in ima širok izbor luksuznih dodatkov za dom in otroških oblačil, kar spletni strani daje status luksuzne veleblagovnice.

Valentino, cena: 1.614 evrov

Net-A-Porter

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NET-A-PORTER (@netaporter) on

Net-A-Porter je spletna trgovina luksuznih modnih kosov, ki ponuja najbolj vroče kose sezone mednarodnih vrhunskih znamk. Z brezhibnim pakiranjem, odličnim odnosom do strank in hitre dostave po celem svetu je Net-A-Porter ena izmed najboljših spletnih trgovin za luksuzna modna imena z vsega sveta.

Chloé, cena: 745 evrov

MatchesFashion

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATCHESFASHION.COM Woman (@matchesfashion) on

MatchesFashion je eden od novejših luksuznih spletnih trgovin. Tu lahko nakupujete najnovejše in najboljše vseh mednarodnih modnih znamk, kot sta Dolce & Gabbana ali Gucci, prek uporabniku prijazne spletne strani in celo izkoristite celodnevno pomoč strokovnjakov preko njihove funkcije MyStylist.

Simone Rocha, cena: 1.071 evrov

Outnet

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE OUTNET (@theoutnet) on

Outnet, nakupovalna meka v Združenem kraljestvu, je leta 2009 ustanovila skupina Net-a-Porter, ki je predstavila dela vrhunskih oblikovalcev in glavnih oblikovalcev modnih pist. Med več kot 250 blagovnimi znamkami so najpomembnejše stalno nizke cene (običajno vsaj 40 odstotna znižanja) oblikovalskih kosov.

Fendi, cena: 1.021 evrov

Fotografije: Profimedia, Instagram, Luisaviaroma, Outnet, MatchesFashion, Mytheresa, Net-A-Porter, Farfetch

Preberite še: Hailey Bieber je prekršila to modno zapoved in zadela v polno!

Priporočamo tudi: Ženskam, rojenim v teh znamenjih, najbolj odgovarjajo odprta razmerja

Najbolj brano