9 največjih pomladnih modnih trendov, ki jih bomo nosili to sezono

Odpuščeno vam je, če mislite, da so kolekcije za pomlad in poletje 2021 - in posledični trendi - povsem brez smisla. Seveda nas zaradi trajajoče pandemije čaka še ena negotova sezona.

9 največjih pomladnih modnih trendov, ki jih bomo nosili to sezono - Foto: Profimedia

Nova rutina dela od doma je zagotovo vplivala na to, kaj so oblikovalci pokazali v svojih kolekcijah. Kako si drugače razložiti željo po pletenih modrčkih? Poleg nošenja spodnjega perila kot vrhnjih oblačil je prišlo udobje: široke hlače, narejene za drzne korake; plavajoče, prosojne maksi obleke so obljubljale lahkoten glamur; in damski stajlingi s kančkom športnih oblačil, se zdijo primerno moderno.

Nato se je znova pojavil smisel za iznajdljivost: veliko oblikovalcev se je odločilo za upcycling s surovinami in krpankami, da bi lahko družbi nastavili ogledalo in jo povprašali o njihovih potrošniških poteh. In za tiste, ki iščejo bolj neposreden pristop k modi, obstajata črna in bela. Najpogosteje skupaj.

Če ste eden izmed milijonov, ki iščejo zagotovljeno izboljšanje razpoloženja? Vedno bodo na voljo bleščice - in oblikovalci so bili odločeni, da bodo kupce odeli v obleke, ki bodo še v domači dnevni sobi videti, kot da se gibajo na plesišču diskoteke. Da, prišel bo čas, ko boste lahko oblekli dramatično obleko z nešteto detajli in se ne boste počutili kot statist na snemanju romantične komedije. Za zdaj pa obstajajo vesele črte, pametni izrezi in seksi stezniki, ki vas bodo zabavali. Čas je, da se oblečete v skladu s trendi za pomlad in poletje 2021.

1. Črno-bela kombinacija

Chanel

Gabriela Hearst

Balmain

2. Pomladni modrčki

Dior

Etro

Alberta Ferretti

3. Vrvice in trakovi

Paco Rabanne

Jacquemus

Acne Studios

4. Maksi obleke

Alberta Ferretti

Chanel

Valentino

5. Široke hlače

Balenciaga

Fendi

Louis Vuitton

6. Učinek ogrinjala

Prada

Simone Rocha

Valentino

7. Disko vzdušje

Celine

Louis Vuitton

Balmain

8. Izrezi

Gabriela Hearst

Kenzo

Prada

9. Vrnitev korzeta

Balmain

Sportmax

Philosophy di Lorenzo Serafini

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 spomladanskih outfitov kot nalašč za piknik v parku

Priporočamo tudi: Pozabite na vaše najljubše kavbojke, to pomlad jih bodo zamenjale te hlače

Najbolj brano