Tukaj je prvi vpogled v sodelovanje Kenzo X H&M

Tigrasti potisk vsepovsod!

Moda, 28. 7. 2016

Kenzo X H&M

Pri znamki H&M so znani po tem, da radi izkoristijo velika imena v svetu mode in velike svetovno znane osebnosti v svojih promocijskih akcijah (tako je bilo ob sodelovanju H&M in znamke Balmain), a za prihajajočo kolekcijo, ki so jo postavili v sodelovanju s Kenzom, so se odločili za nekoliko drugačno pot. Kreativna direktorja Carol Lim in Humberto Leon sta se odločila za popolnoma novo, svežo zasedbo ustvarjalcev.

Objavljamo prve tri fotografije kolekcije, posnete s strani Oliverja Hadleeja Pearcha. Na prvi fotografiji sta študentka, aktivistka in ustanoviteljica znamke SUNU, Amy Sall, in umetnica, didžejka ter pesnica, Juliana Huxtable. Obe prihajata iz New Yorka.

Na spodnji fotografiji lahko najdemo Isamayo Ffrench, umetnico ličenja in članico gledališke skupine Theo Adams Company, ki prihaja iz Londona.

Isamaya Ffrench

Oko Ebombo, pariški glasbenik in vsestranski umetnik, se na H&M straneh ravno tako pojavlja kot zvezda nove kolekcije.

Oko Ebombo

Kenzo X H&M kolekcijo za moške in ženske, za katero se zdi, da bo v slogu težkih potiskov nadvse izjemna, bomo našli na trgovskih policah od 3. novembra 2016 dalje.

Vabimo vas, da preberete tudi intervju s kreativnima direktorjema blagovne znamke Kenzo, Carolom Limom in Hubertom Leonom.

Preberite še: Kakšna bo prihodnost znamke H&M?

Najbolj brano