Tu je nova ELLE! Preverite, kaj vam prinaša!

Zanima me, ali še obstajajo ljudje, ki verjamejo v sanje. Ki si drznejo sanjati o malih, naivnih trenutkih sreče? O dolgo pozabljenem ritmu pesmi iz mladosti, na novo odkritem glasbeniku in verzu, ki se dotakne duše, o ljudeh z dobrimi nameni, ki raje premislijo dvakrat, preden izrazijo svoje mnenje, o brezpogojnem prijateljstvu in čisti ljubezni.

Moda, 12. 1. 2018
Tu je nova ELLE! Preverite, kaj vam prinaša! - Foto: Elle Slovenija

Se kdaj vprašate, ali je bolje sanjati manj in bolj kvalitetno? Ali je dovolj le, da sanjamo? Kam nas peljejo naše sanje?

Na začetku leta se številni srečujejo s svežo voljo do življenja in nekaj deset zaobljubami, ki jih bodo poskušali uresničiti to leto. Tudi to so neke vrste sanje, ki jih vodijo od cilja do cilja. Po kitajskem horoskopu vstopamo v leto psa, moje znamenje, in kolikor sem lahko do zdaj ujela, me čaka nov začetek. 

"Nihče me ni vprašal, ali si ga želim in ali imam dovolj energije, da se sploh podam na takšno pot, a če zaupam še numerologiji, mi tudi ta zagotavlja, da bom odkrivala nekaj drugega nekje drugje."

Zdaj je vprašanje le, ali bom našla čas, motivacijo in dovolj moči za vse te novosti. Če si dovolim naivno sanjati, si po vsej tej praznični noriji želim le nekaj dni miru, brez večjih pretresov, prosim.

Če tudi vas zanima, kaj prinaša prihodnost, skočite najprej na stran 46. Hiter pregled trendov, ki nam jih prinašajo različna področja, od mode, do dekorja, vas bo pripravil na vsa manjša presenečenja, ki jih prinaša leto 2018. Nato seštekte še svoj rojstni datum (dan in mesec), dodajte mu 2 in dobili boste številko, ki bo to leto vodila vašo usodo. V katero smer, lahko preverite na strani 50. 

"Boste morali stopiti korak nazaj ali se zaleteti z glavo skozi zid?"

Barbara Sekirnik, odgovorna urednica revije Elle

Preberite še: "'Zamerim' družbi, ki me želi narediti superjunakinjo" (iskren zapis novopečene mamice Tjaše Kokalj Jerala)

Priporočamo tudi: Poglejte te prelepe fotografije Marilyn Monroe, posnete le nekaj dni pred njeno smrtjo!

Najbolj brano