Živalski vzorci bodo letos prepoznaven modni hit, kraljeval pa jim bo ta potisk

12. 1. 2024
Živalski vzorci bodo letos prepoznaven modni hit, kraljeval pa jim bo ta potisk (foto: Profimedia)
Profimedia

Leopardje Adidas Sambice in prva vrsta na modni reviji Michaela Korsa za pomlad/poletje 2024, narekujeta, da je leopardji potisk znak dobrega okusa. 

Z oživitvijo trenda indie sleaze in nepojenjajočo obsesijo z Y2K estetiko, lahko letos pričakujemo še večjo priljubljenost živalskega potiska. Kljub njegovemu igrivemu duhu, pa je vzorec leopardje kože lahko zastrašujoč dodatek našim videzom, sploh kot kontrast minimalističnemu tihemu luksuzu, ki je dominiral zadnjih nekaj sezon. Za stilski navdih se zato obrnimo k zvezdnicam, ki so se trendu že poklonile v preteklem letu.  

Nekatere so se trenda lotile lahkotneje in svoje stajlinge popestrile z leopardjimi dodatki ali posameznimi kosi. Kendall Jenner se je na primer odločila za subtilen leopardji potisk na ovratniku plašča, Irina Shayk je posegla po potiskanih škornjih, Dua Lipa in Halle Berry pa po torbicah. Kourtney Kardashian se je poklonila indie sleaze trendu in in hlače z leopardjim potiskom pokombinirala z Madonna majico, Maya Hawke in Rosamund Pike pa sta svoje povečini črne stajjčinge popestrili z leopardjim krilom in bluzo.    

Eden najbolj klasičnih in udarnih pristopov k leopardjemu potisku je celostno monokromatično sprejetje trenda. Winnie Harlow in Kendall Jenner sta na primer navdušile v maksi oblekah z leopardjim vzorcem, Jennifer Lopez in Lisa Rinna pa sta izbrali kar trojnega leoparda – obleko,  hlačne nogavice in čevlje, oz. plašč, škornje in torbico. To je predanost trendu, ki si je letos želimo videti še več! 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Te hlače, ki se nikoli ne nosijo pozimi, so trenutno najbolj priljubljene

Priporočamo tudi: To so škornji, ki vaše noge naredijo daljše in vitkejše: Najbolj zaželen model, ki so ga modna dekleta vrnila v stilu