Zarine kavbojke Contour bootcut s preoblikovanjem postave revolucionarno spreminjajo trg ozkih kavbojk

Iščete popoln par hlač? Zara je izdala svoje srednje dolge kavbojke z zvonastim spodnjim delom, ki oblikujejo postavo in naredijo vaše noge daljše in vitkejše. Kosi, katerih cena je zelo mamljiva.

Zarine kavbojke Contour bootcut s preoblikovanjem postave revolucionarno spreminjajo trg ozkih kavbojk - Foto: Profimedia

Zdaj lahko nehate iskati, saj smo jih našli, za kar se lahko ponovno zahvalimo Zari. Blagovna znamka je zasnovala popoln par kavbojk za vse ženske, ne glede na njihovo postavo ali slog, z izjemno privlačnim modelom, ki je izjemno eleganten in po nepremagljivi ceni. Ima vse možnosti, da postane naslednja uspešnica znamke.

Imenuje se "Contour bootcut", zaradi razširjenih, srednje dolgih hlačnic in učinka oblikovanja pa je postal najbolje oblikovan par kavbojk doslej. In ne, sploh ne pretiravamo. Če iščete elegantne, priložnostne kavbojke za oblikovanje postave, ki dajejo tudi učinek dolgih nog, potem je to točno to, kar iščete.

To je Zarin najnovejši projekt, nov koncept, narejen v udobju in priročnosti džinsa, vendar z dodatnimi šivi za bolj izklesan videz, ki se popolnoma prilega silhueti vsake ženske postave. Skratka, podaljša noge ter oblikuje zadnjico in pas.

Vendar nas ne navdušuje le njegov učinek oblikovanja (kar je očitno eden glavnih razlogov), temveč tudi njegov mornarsko modri odtenek s spranim učinkom, ki je tako nosljiv in še bolj eleganten kot tradicionalni džins. Hkrati ima enake prednosti kot slednji, kot so udobje, vsestranskost in funkcionalnost, saj je popolnoma gotovo, da se kombinira z vsemi vrstami kosov: jaknami, puloverji, majicami, trenirkami, gležnjarji, petami...

Zara, cena: 29, 95 evrov

Poleg tega, če je skoraj nemogoče najti popoln par kavbojk za vsakogar, jih je še težje najti po dostopni ceni, a ta je, in za samo 29, 95 evrov so lahko vaše.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Priljubljeni zimski čevlji, ki jih vsi poznamo kot “piščančke”, se to zimo vračajo v novi različici

Pripročamo tudi: Valižanska princesa na svojem prvem javnem nastopu v ZDA nosila midi obleko s škotskim karom, popolno za božični večer

Najbolj brano