Zara že prodaja prve bikinke in kopalke: Oglejte si trende za pomlad in poletje 2024

14. 3. 2024
Zara že prodaja prve bikinke in kopalke: Oglejte si trende za pomlad in poletje 2024 (foto: Profimedia)
Profimedia

To je vedno najbolj pričakovan trenutek: Zara je izdala svoje prve bikinke in kopalke za modne trende pomlad in poletje 2024.

To je najbolj pričakovan trenutek v letu. Ker je kot prelomnica, ki nas mentalno popelje iz zime, da se prepustimo poletju, na plaži in v bazenu, vročini, načrtom in sprostitvi. Zara je pravkar predstavila svojo novo kolekcijo trendovskih kopalk in bikinijev za pomlad in poletje 2024. Obstajajo klasični in minimalistični predlogi ter drugi z bolj trendovskimi pridihi, ki pa so vsi premišljeni in zasnovani tako, da zelo ustrezajo vsem. Izbira je potem seveda odvisna od okusa.

To sezono in morda že ob misli na prihajajoče velikonočne pobege, ki se to leto 2024 prestavljajo na marec, so se Zarini oblikovalci odločili za to prvo poletno kolekcijo v barvah, ki zaznamujejo modne piste, predvsem pa pri enodelnih kopalkah in bikinijih.

A v tem primeru vladajo trendi in na modni brvi je velik poudarek na celih kosih, na enodelnih kopalkah, ki jim lahko dodate, tako kot pri Zarinih, asimetrije, izreze, odprtine, teksture... in druge podrobnosti, ki jih delajo drugačne od tistih, ki jih že imate doma iz drugih poletnih sezon.

Nevtralne barve, mornarsko modra, črna, rumenorjava, bela in nekateri zelo subtilni potiski so ključni za to prvo serijo Zarinih kopalk in bikinijev za leto 2024, ki zaenkrat puščajo tisk samo za bikini dizajn.

In ko smo že pri bikiniju, nam ta prva kolekcija razjasni, da so po besedah ​​Zarinih stilistov trikotni bikiniji še vedno v trendu, hlačke pa so mini in nasploh kompleksne in prijetne. 

Kopalke, cena: 29, 95 evrov

Kopalke, cena: 29, 95 evrov

Modrček, cena: 19, 95 evrov

Hlačke, cena: 17, 95 evrov

Modrček, cena: 19, 95 evrov

Hlačke, cena: 17, 95 evrov

Kopalke, cena: 29, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Odkrita moč ženske: "Je ženska intuicija resnična ali le nekaj, s čimer naše mame brez dejanske razlage potrjujejo, zakaj so imele vedno prav?"

Priporočamo tudi: Za mladosten videz in čist obraz brez gub: Trik Elizabeth Taylor, ki je šele pol stoletja kasneje postal trend