Visoka moda in udobje se prepletata bolj kot kadarkoli prej: Športna oblačila ponovno prva izbira v naši garderobi

16. 3. 2024
Visoka moda in udobje se prepletata bolj kot kadarkoli prej: Športna oblačila ponovno prva izbira v naši garderobi (foto: Profimedia)
Profimedia

Športna oblačila so svoje mesto na modnih pistah našla med drznimi in sofisticiranimi kosi. 

Športna oblačila so se v zadnjem času infiltrirala v naše vsakdanje garderobe, kamor preko stilskih kombinacij z bolj elegantnimi kosi vnašajo originalno svežino. Ultra veliki puloverji s kapuco so prevzeli mesto sproščenih oblek, trenirke konkurirajo kavbojkam, odrezane pajkice pa so po novem v javnosti sprejemljive tudi v prefinjenih stajlingih z visokimi petami.  

Profimedia

Miu Miu pomlad/poletje 2024

Profimedia

Johanna Parv pomlad/poletje 2024

Inspiracijo poiščite v polo majicah Dries Van Noten, teniških krilih Dsquared2, Gucci jopicah in JW Anderson-ovih prevelikih in odrezanih puloverjih. Za pajkice se obrnite k Johanni Parv, za lahkotne jakne k Louis Vuitton-u, za celostno mešanico športne in klasične estetike pa k Miu Miu.

Profimedia

Dsquared pomlad/poletje 2024

Profimedia

Gucci pomlad poletje 2024

Profimedia

JW Anderson pomlad/poletje 2024

Ključ do uspešnega kombiniranja navideznih nasprotij je nonšalantna samozavest. To pomlad zato pod trenč plašč oblecite pulover in stajling popestrite s škornji s peto, jopice si drznite pokombinirati s krili, ali pa navdušite v pajkicah in srajci. V vsakem primeru pa uživajte v udobju mehkih športnih kosov in eleganci, ki jo nepričakovano ustvarjajo.     

Profimedia

Dries Van Noten pomlad/poletje 2024

Profimedia

Louis Vuitton pomlad/poletje 2024

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To pomlad se bomo oblačili v teh 5 barv

Priporočamo tudi: Modni dodatek za manj kot 5 evrov, ki bo nadgradil vaš vsakdanji stajling. Obožujejo ga dekleta po celem svetu