Ulična moda meseca mode napoveduje 3 najbolj modna krila za pomlad in poletje 2023

Dolga krila iz džinsa, satenasto krilo v slogu 90. let ali plisirano krilo: 3 krila, ki bodo prevladovala v naslednji sezoni.

Ulična moda meseca mode napoveduje 3 najbolj modna krila za pomlad in poletje 2023 - Foto: Profimedia

3 trendna krila za pomlad 2023, ki jih bomo videli povsod

Bliža se konec zimske sezone, zato je čas, da prepoznamo trende, ki bodo v znamenju pomladi in poletja 2023. Nesporni zaveznik sezone je krilo, oblačilo z neskončnimi možnostmi stiliranja, iterpretirano v treh modelih, ki jih bomo videli povsod. 

Maksi krilo iz džinsa

Džins, najbolj brezčasen material v zgodovini, ki se izredno enostavno kombinira, je primeren za številna spomladanska oblačila in je prisoten v vsaki poletni sezoni. Med modnimi krili za pomlad poletje 2023 je ponovno v modi maksi džins krilo: praktično, neformalno in elegantno, kadar je to potrebno, je na voljo v različnih teksturah, oblikah in slogih ter z veliko verjetnostjo postane nova modna obsesija.

Satenasto krilo

Satenasto krilo, ki so ga v devetdesetih navdihnile Gwyneth Paltrow, Julia Roberts, Jennifer Aniston in je bilo ikonično oblačilo tistih let, se vrača v modo zaradi vzpona copencore, danskega sloga, za katerega je značilna garderoba, sestavljena iz osnovnih in kakovostnih kosov. To jesen in zimo smo ga že videli in zdi se, da bo obvezen tudi spomladi. Široka in tekoča ali bolj linearna silhueta je idealna izbira za vsakdanje, a prefinjene videze s popolnim ravnovesjem med udobjem in eleganco. Najboljša lastnost tega oblačila je njegova neskončna vsestranskost, saj se odlično poda tako k supergam kot škornjem, puloverjem in majicam ter je idealen tako za dnevni kot večerni videz.

Plisirano krilo

V pomlad-poletje 2023 se bo močno prebudila tudi grunge estetika. V tem širokem kontekstu uspeh plisiranega krila v različnih različicah ni presenetljiv. Postavljeno je kot absolutni trend: kratko plisirano kot nostalgično nabito oblačilo, ki nas popelje nazaj v začetek tisočletja, ali plisirano iz šolskega ali "varsity" preppy sloga.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Z mesečno dieto do notranjega ravnovesja in izgube kilogramov: Če upoštevate ta pravila, dodobra razstrupite telo

Priporočamo tudi:Čas je za cargo estetiko: Kako nositi najbolj funkcionalen trend leta 2023 tudi po vzoru Chanela

Najbolj brano