To so špagarice, ki so obnorele Instagram

Za vas smo poiskali najbolj všečkane modele, po najbolj ugodnih cenah.

To so špagarice, ki so obnorele Instagram - Foto: Profimedia

To poletje se na od sonca razgret modni asfalt vrača prav poseben model špagaric, ki ste ga bili do sedaj  vajeni na neuhojenih kozjih stezicah Ibize in sončnega Hvara. Sandale z nizko ali rahlo dvignjeno flatforma peto  izdelane iz vrvi različnih barv, so svoj modni pohod začele v obliki špagaric natikačev v Chanelovi Cruise 2021 kolekciji. Številne ljubiteljice te ikonične blagovne znamke pa že od lanskega poletja vzdihujejo za najbolj popolnim parom sandalov iz vrvi in okrasnimi obeski s CC logotipom v črni ali intenzivno rožnati barvi.

Na modno pisto so jih nato za letošnje poletje popeljali še pri italijanski etno blagovni znamki Etro in zvezda poletja je bila rojena. Če ste imele sandale iz vrvi priložnost kdaj že nositi, potem veste, da te veljajo za zelo udobne in mehke, ki se brez težav prilagodijo različnim podlagam tal in vas za razliko od klasičnih japonk ne tiščijo med prstoma, ko se spuščate po klančini navzdol (pomislite samo na strme ulice Trsta).

Po drugi strani pa so sandale špagarice tudi izjemno uporabne, če pomislite, da jih je mogoče kombinirati k zelo različnim slogom oblačenja. Boemski Ibiza slog, minimalistična 90-ta, etno pravljica ali francoski stil navdihnjen s pariško nonšalanco, špagarice so vedno odlična izbira in popestritev poletnega stila primernega za vse starosti.

Za vas smo poiskali nekaj najbolj všečkanih primerov, ki vas istočasno ne bodo udarili po denarnici.

Urope, cena: 53 evrov

Bimba y Lola, cena: 135 evrov

Arket, cena: 69 evrov

NA-KD, cena: 25, 95 evrov

H&M, cena: 39, 99 evrov

Manebi, cena: 120 evrov

Zara, cena: 39, 95 evrov

Asos, cena: 22, 99 evrov

Pripravila Petra Windschnurer

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pregledali smo vse poletne sandale v Mangu in izbrali 10 najlepših

Priporočamo tudi: Anela Šabanagić je v javnosti prvič pokazala nosečniški trebušček - kako prisrčno!

Najbolj brano