To so poletne dolge hlače, ki jih obožujejo Jennifer Lopez, Kate Middleton in Meghan Markle: Poglejte, kako jih kombinirati, in izberite svoje najljubše

23. 6. 2022
To so poletne dolge hlače, ki jih obožujejo Jennifer Lopez, Kate Middleton in Meghan Markle: Poglejte, kako jih kombinirati, in izberite svoje najljubše (foto: Profimedia)
Profimedia

Široke bele hlače so glavni trend poletja. Poglejte, kako jih nosijo znane zvezdnice.

Ko se pop zvezdnica in dve vojvodinji strinjajo o istem trendu, veste, da ne gre za modno napako.

Jennifer Lopez je bila pred kratkim fotografirana v centru Avra ​​Rockefeller na zabavi za njen novi dokumentarni film z naslovom Halftime.

Nosila je par širokih belih hlač v kombinaciji z belo majico in belim suknjičem, zato nas je njena obleka takoj spomnila na Meghan Markle in Kate Middleton.

Meghan je namreč na otvoritvi iger Invictus aprila nosila podoben širok bel hlačni kostim, medtem ko je Kate svojo različico širokih belih hlač nosila na marčevski kraljevi turneji po Karibih.

Predvsem pa je TikTok poln modnih fanatikov, ki nosijo široke bele hlače. Lahek material in sproščen kroj je idealen za poletje, izgleda pa elegantno za vse priložnosti, od dneva do večera. Če imate torej to poletje pomembno praznovanje – tukaj so kosi, ki jih morate imeti za opazen stajling.

Zara, cena: 29, 95 evrov

Zara, cena: 29, 95 evrov

Zara, cena: 29, 95 evrov

MAX MARA, cena: 179 evrov

JOSLIN, cena: 265 evrov

A.L.C., cena: 405 evrov

AKRIS, cena: 606 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sandali s platformo so modni trend, brez katerega si ne predstavljamo poletja: Izbrali smo 10 modelov za vse priložnosti

Priporočamo tudi: Kambinacija male črne obleke in visokih nogavic bo kmalu povsod! Bodite med prvimi

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan