To so 3 vodilni barvni trendi tega poletja

Napolnite svojo garderobo s temi barvami.

To so 3 vodilni barvni trendi tega poletja - Foto: Profimedia

Kljub mojim največjim prizadevanjem se je v zadnjem času zvrstilo mnogo juter, ko sem v upanju, da iz svoje omare izberem drzno, živahno obleko, nase navlekla svoje najbolj minimalistične, nevtralno obarvane kose. Ne razumite me narobe - na voljo imam pisan izbor oblači, ki gledajo naravnost vame, vendar se iz neke kombinacije lenobe, da bi jih poskusila, in hitenja na Zoom sestanek na koncu ne odločim zanje. Toda ko brskam po Instagramu in vidim, da so najsodobnejši poletni barvni trendi v zadnjih mesecih že prevzeli celotno družbeno omrežje, sem bolj kot kdaj koli prej odločena, da bom izbrala živobarvne obleke za poživitev mojih stajlingov.

Dejstvo je, da ko se odločim za izstopajoč se roza ali živahno zelen stajling, pride do samodejnega učinka dviga razpoloženja. Ekstravagantni barvni trendi in barvno nasprotujoči si trendi, ki jih opažamo, zadnjih nekaj sezon ne kažejo nobenih znakov upočasnitve. Še posebej ob prehodu letnih časov v toplejše vreme pozivajo k bolj igrivemu načinu oblačenja, od katerega mislim, da imamo lahko zdaj vsi samo koristi. Barve, ki jih nosimo, so močno orodje, ki odraža, kako se počutimo iz dneva v dan, od veselih in energičnih do strastnih in močnih. Nujno je, da moja barvna paleta v omari zrcali miselnost, ki si jo želim biti v tem poletju: vedra in srečna, projicirajoča pozitivnost.

Poleg vpliva na razpoloženje je ena največjih prednosti barvnih trendov ta, da jih lahko uporabite za poljubne najljubše kose za takojšnjo nadgradnjo obleke, pa naj bo to barvna obleka, drzen suknjič, zabavne hlače ali izstopajoči čevlji. Ni omejitev, kako in koliko barve je mogoče vključiti v vaš stajling. Če ste barvno sramežljivi in seveda gravitirate k bolj nevtralnim odtenkom ali če ste maksimalistka do konca, obstaja način, da najdete nekaj za vas.

1. Zelena

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Dries Van Noten, cena: 430 evrov

Zara, cena: 25, 95 evrov

2. Pastelno rumena

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

Jonathan Simkhai, cena: 355 evrov

Amina Muaddi, cena: 625 evrov

3. Živo roza

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire)

Issey Miyake, cena: 255 evrov

BERNADETTE, cena: 335 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je bluza, ki jo imajo vsa modna dekleta na Instagramu in želeli jo boste tudi vi

Priporočamo tudi: Bela obleka Monice Belluci je vse, kar želimo nositi to poletje

Najbolj brano