To je trenden odtenek kavbojk, ki ga bomo nosili spomladi 2024: Izbrali smo 10 najlepših modelov

4. 3. 2024
To je trenden odtenek kavbojk, ki ga bomo nosili spomladi 2024: Izbrali smo 10 najlepših modelov (foto: Profimedia)
Profimedia

Mehke, visoke v pasu, z ravnimi hlačnicami, iz svetlega džinsa.

Svetle, ohlapne kavbojke so osrednje oblačilo iz džinsa za pomlad in poletje 2024

Svetle kavbojke niso le stare hlače iz džinsa. Izbrati jih je treba z določenim odtenkom, ki je videti svetlo in lahko naredi tudi zelo preprosto belo bombažno majico videti razkošno. To dobro ve Sofia Richie, kalifornijsko dekle par excellence in večna ljubiteljica svetlenja las ter velikih klasik v garderobi, ki se ciklično vračajo v modo. Zato je med vsemi modnimi kavbojkami za pomlad poletje 2024 izbrala to preprosto oblačilo iz džinsa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Na seznamu naložb, ki jih je treba opraviti za pomlad poletje 2024, It-girl ve, da je par svetlih kavbojk nujen. Izbrati ga je treba z visokim pasom, ki mehko opasuje silhueto in pada naravnost po nogi. Njena najljubša izbira je uspešnica: 501 Jean znamke Levi's, ki jo je Sofia za svoj posnetek na Instagramu združila s majico Mae znamke Khaite in torbico Small Loop znamke Bottega Veneta krem barve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Kavbojke za pomlad in poletje 2024 so v trendu, če so vsestranske in s klasično estetiko.

Njihova silhueta je minimalistična, poudari vsako postavo in se dobro poda za vsako priložnost, od pisarne do zunaj nje. Oblikovalci, od Bottege Venete do Ermanna Scervina, se tega dobro zavedajo: na svojih modnih brveh so jih razkazovali v svetlih barvah, vedno z ravnimi nogami, bolj ali manj širokimi.

Profimedia

Bottega Veneta pomlad in jesen 2024

Profimedia

Ermanno Scervino pomlad in poletje 2024

Tako so kavbojke svetlih barv kandidatke za odlično naložbo v cenovno ugodnih trgovinah. Izberite dizajnerske znamke, kot so GCDS ali Victoria Beckham, ali trenutno aktualne znamke, kot sta Agolde in Triarchy, ali celo nizkocenovne, od Zare do H&M.

Kavbojke z ravnimi hlačnicami so namreč eno tistih oblačil, ki so vedno priljubljena v uličnem slogu; nikoli ne gredo iz mode. Enako dobro so videti z ohlapnim, ležernim vrhnjim kosom, kot je trenčkot ali plašč brez podloge, kot s trenirko ali celo flanelasto srajco, ki se nosi kot jakna. Poleg tega je njihova dolžina takšna, da jih ni treba skrajšati, zato se enako dobro podajo k trenirkam kot k gležnjarjem, salonarjem ali škornjem Dr. Martens.

H&M, cena 39, 99 evrov

Zara, cena 25, 95 evrov

Zara, cena 29, 95 evrov

Zara, cena 25, 95 evrov

Zara, cena 29, 95 evrov

Massimo Dutti, cena 69, 95 evrov

Massimo Dutti, cena 59, 95 evrov

The Frankie Shop, cena: 129 evrov

The Frankie Shop, cena: 125 evrov

AGOLDE, cena: 300 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Brigitte Macron: Nenadomestljiva modna klasika, za katero večina žensk najde mesto v svoji garderobi

Priporočamo tudi: Meghan Markle nosila prenovljeno različico najbolj priljubljenega kameljega plašča. Vam je všeč odmik od klasike?