Pozabite na črnega, to je plašč z drznim vzorcem, ki ga ta hip nosijo vse Francozinje

10. 2. 2024
Pozabite na črnega, to je plašč z drznim vzorcem, ki ga ta hip nosijo vse Francozinje (foto: Profimedia)
Profimedia

Parižanka Jeanne Damas je na Instagramu nosila eleganten plašč z leopardjim vzorcem.

Na začetku leta 2024 se v naše omare vrača leopardji potisk. Divji motiv, ki je bil nekoč oboževan in potiskan na silhuete, od elegantnih do rahlo uporniških, se v začetku letošnjega leta vrača. Jeanne Damas, ki smo jo pred kratkim opazili na jugu Francije na reviji Jacquemus pomlad-poletje 2024 in na pariški reviji Diorjeve visoke mode pomlad-poletje 2024, kjer je dala prednost enobarvnim videzom v nevtralnih odtenkih, se je domislila popolne obleke za njegovo nošenje s plaščem.

Leopardji plašč Jeanne Damas

Jeanne Damas se je na pariške ulice podala v elegantnem stajlingu, katerega osrednji del je bil značilen trenčkot, prekrit s trendovskim leopardjim potiskom znamke Rouje. Kombinirala ga je z ravnimi modrimi kavbojkami in rjavimi balerinkami z nizko peto. Pri dodatkih je elegantna Francozinja izbrala sončna očala in škrlatno lakasto torbico. Najsodobnejši videz v skladu s trenutnimi trendi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne Damas (@jeannedamas)

Leopard je na modni brvi

Leopardji potisk je bil na modnih brveh viden v različnih stilih. Pri znamki Jacquemus je bil leopard na reviji za pomlad-poletje 2024 v fundaciji Maeght razkrit v abstraktni obliki na plašču z balonastimi rokavi. Saint Laurent by Anthony Vaccarello in Nina Ricci pa sta si ga v svojih kolekcijah za pomlad-poletje 2024 zamislila na plašču, ki je bil pri pasu prepasan s pasom.

Profimedia

Jacquemus pomlad in poletje 2024

Profimedia

Saint Laurent pomlad in poletje 2024

Profimedia

Nina Ricci pomlad in poletje 2024

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Tako blizu, a tako daleč: "Zgornji del je zadetek v polno, spodnji del čisti spodrsljaj" Mariah Carey na Grammyih razdvojila modno stroko

Priporočamo tudi: To so edini škornji, ki jih to zimo modna dekleta in urednice ne sezujejo

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan