To je nepričakovana in najbolj trendna barva letošnjega poletja

Svetlo modra, modna barva poletja 2021.

To je nepričakovana in najbolj trendna barva letošnjega poletja - Foto: Profimedia

Modra je modna barva, ki nas bo spremljala poleti 2021.

Osenčeno v odtenkih najlepšega neba, odtenka zore, ko se svetloba sreča z Zemljo. Ta modra nota predstavlja sodobno eleganco, ki se ne želi zateči v klasično mornarsko modro ali celo v odkrito mlečno belo. Svetlo modra, ki so jo oblikovalci predlagali za pomlad in poletje 2021, lahko posvetli svilo, najbolj dodelane vezenine in celo bombaž. Ta modra ima resnično lastnost, da zaustavi pogled v zraku, med lahkotnostjo in navidezno krhkostjo. Barva, ki jo v naravi najdemo proti neskončnosti ali v peni visokih valov, tu pa se udejanja v palazzo hlačah, lahkih oblekah, širokih srajca in prosojnih tkaninah.

Kako kombinirati modro barvo za poletje 2021

Celoten barvni videz uteleša svežino, še posebej, če se odločite za zelo lahke tkanine, ki drsijo po telesu in korak za korakom ustvarjajo lahkoten brez primere. Toda moške obleke, jakna in hlače, usklajeni seti in dolge obleke niso edina rešitev. Nežnost modrega neba povečujejo močne in drzne barve.

Ste že kdaj pomislili, da bi jo kombinirali s toplo rdečo, ki zbledi v oranžno? Fendi je dosegel resnično eleganten učinek. Tudi Tom Ford je bil drzen s kombinacijo barv in se odločil za intenzivno fuksijo. V obeh primerih se videz zdi tako svež kot sodoben: zahvaljujoč spretni uporabi barvne palete, ki si prizadeva izboljšati nežne in intenzivne note, ne da bi jih izničila.

Stella McCartney pomlad in poletje 2021

Versace pomlad in poletje 2021

Acne Studios pomlad in poletje 2021

Chloé pomlad in poletje 2021

Burberry pomlad in poletje 2021

Jason Wu pomlad in poletje 2021

Fendi pomlad in poletje 2021

Adeam pomlad in poletje 2021

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so priljubljeni sandali tega poletja, ki niso Birkenstock

Priporočamo tudi: Pozabite oprijete obleke, to poletje bomo vse nosili v tem kroju

Najbolj brano