To je modni kos, s katerim bomo to sezono kombinirali poletne obleke

Hailey Bieber nam je pokazala, kako nositi poletni monokromatski stajling.

To je modni kos, s katerim bomo to sezono kombinirali poletne obleke - Foto: Profimedia

Hailey Bieber se je pred nekaj dnevi sprehajala po ulicah New Yorka in bila videti kot sončni zahod oz. vsaj njegov modni ekvivalent. V toplih oranžnih, koralnih in rumenih odtenkih njen stajling ni bil tako barvno ujemajoč kot  je bil komplementaren. V bistvu je ponudila svež pogled na enobarvno oblačenje, ki je običajno vsaj približno enobarvno od glave do pet.

Njen videz je stilirala Maeve Reilly, manekenka pa je nosila dolg širok suknjič znamke Acne Studios in ga združila z oprijeto obleko v stilu 90-ih, ki so trenutno v modi, znamke LHD. Pod roko je nosila trendno rumeno torbico znamke Bottega Veneta, nato pa svoj stajling dokončala z rdeče obarvanimi sončnimi očali znamke Dmy By Dmy in usklajenimi rdečimi sandali s trakovi znamke Femme. Vsak kos je posamično ponudil živahno barvo, toda ko so kombinirani skupaj, so bili ognjeni odtenki še bolj poudarjeni. Razmislite o novem načinu enobarvnega sloga za poletje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: To so najbolj in najmanj srečna nebesna znamenja

Priporočamo tudi: Tukaj je napovednik za ponovno združenje Prijateljev! Poglejte, kdaj si lahko ogledate Friends: The Reunion

Najbolj brano