S temi stilističnimi triki boste prehiteli 'it' dekleta (nasveti modne urednice ELLE)

Stiliranje poleti je zaradi vročine omejeno na minimalno slojenje, a ni zato nič manj veličastno!

S temi stilističnimi triki boste prehiteli 'it' dekleta (nasveti modne urednice ELLE) - Foto: Profimedia

Nepričakovana prijateljica vaše torbice, nenavaden vozel ali klasika na sodoben način so zgovorni mikrodetajli, ki bodo poskrbeli za pomembno razliko.

1. Spalna mojstrovina

Viktorijanska spalna srajica je obleka, brez katere letos ne bo poletja. V nežni pastelnih odtenkih, s pompoznimi rokavi in dolžine do gležnjev (ne dlje, da z njo ne boste pometali tal) te letos ne boste nosili z natikači, temveč z gležnarji ali kavbojskimi škornji.

2. Ujete v ...

Vaša torbica se lahko v hipu spremeni v 'it' torbico tega poletja. Vse, kar morate storiti je, da jo ujamete v mrežasto nakupovalno vrečo ali nosite zaščiteno v prozorni plastični torbi.

Če se odločite za mrežo, naj bo ta čim bolj nevrtalne barve, da vaše torbice ne bodo zamenjali za kos kruha. Prav tako si mrežo lahko ovijete okoli zapestja in spet boste imeli prosti obe roki.

 

A post shared by Epic Feli (@epicfe) on

3. Počitniške majice

'Havajke' letos nosite zatlačene v hlače ali krilo z visokim pasom. Bela in črna barva ob cvetovih sta zaželeni. Izogibajte se kombinaciji z džinsom in pretiranemu kiču s preostalimi nasičenimi vzorci. Dobrodošel bo tudi minimalističen nakit.

 

A post shared by MAX&Co. (@maxandco) on

4. Zavozlano

Še lani smo srajico nosile sproščeno na ramena, letos pa za povsem svež srajčni podvig potrebujete vozle in pentlje. Eno srajico boste oblekli, drugo pa zavezali okoli pasu, s tretjo boste poudarili prsi.

Fotografije: Profimedia

Za revijo Elle  marec pripravila Petra Windschnurer

Preberite še: Lacoste majic ne krasi več krokodil, ampak ...

Priporočamo tudi: TO je dokaz, kaj se v resnici zgodi, ko podlago na obraz nanesemo s prsti!

Najbolj brano