Rosie Huntington-Whiteley v čudovitem plašču, ki si ga vsi želimo za to prehodno vreme

Usnjeni plašči so modni hit sezone.

Rosie Huntington-Whiteley v čudovitem plašču, ki si ga vsi želimo za to prehodno vreme - Foto: Profimedia

Turobno in muhasto vreme nam ukrade tako življenjski kot modni navdih. Kljub temu je Rosie Huntington-Whiteley pokazala, kako biti odlično oblečen tudi v slabem vremenu. Nosila je brezčasen plašč, vendar v novi, sodobnejši različici.

Gre za usnjen plašč znamke Bottega Veneta v bogati bordo barvi, s širokimi rokavi, klasičnim ovratnikom in velikimi žepi. Usnjeni plašči so v tej sezoni priljubljen kos, modne znamke, kot so Balenciaga, Burberry in Art School, pa so jih vključili v svoje spomladanske kolekcije. Da ga je prilagodila newyorškemu uličnemu slogu, ga je Rosie kombinirala s preprosto belo torbico in sandali v isti barvi, oboje njene priljubljene znamke Bottega Veneta.

To je primer edinstvenega modnega kosa, ki zadostuje popolnemu stajlingu, kjer vse podrobnosti ostanejo v ozadju, glavno vlogo pa ima čudovit plašč.

Modna hiša Bottega Veneta iz dneva v dan prikazuje, kako ostati aktualna in priljubljena tudi brez družbenih omrežij. Poleg tega, da je začela s svojo digitalno revijo, redno dopolnjuje seznam svojih muz, ki imajo milijone sledilcev in narekujejo sodobne trende.

In kako doseči ta videz?

Prepričani smo, da ima vsak od nas v omari nekaj suknjičev in plaščev, ki nikoli ne bodo šli iz mode. Črna motoristična jakna, volnen plašč ali spomladanski suknjič - kateregakoli od teh večnih kosov lahko uporabite / nadgradite / prilagodite, tako da sledi najnovejšim modnim trendom in izgleda povsem novo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Moj stil, moja pravila: Maja Štamol, modna oblikovalka

Priporočamo tudi: Najlepše pričeske za dame nad 50 let, s katerimi boste videti mlajši

Najbolj brano