Rosie Huntington-Whiteley dokazuje, da bodo te kontroverzni čevlji ostali v modi tudi prihodnje sezone

"Očetove sandale" ostajajo v trendu.

Rosie Huntington-Whiteley dokazuje, da bodo te kontroverzni čevlji ostali v modi tudi prihodnje sezone - Foto: Profimedia

To so čevlji, ki jih vsi radi sovražijo, a po našem mnenju vsakemu stajlingu dodajo nekaj drznosti. Čeprav izgledajo nekoliko podobno ortopedski obutvi, so briljantno udobne in nekako še vedno kot nalašč za hojo v dežju, zaradi česar so še bolj popolni kot čevlji za prehodno sezono ali deževno poletjež.

Chanelove neskončno elegantne "očetove sandale" so pomemben del letošnje garderobe. Od Rosie Huntington-Whiteley do Alexe Chung so modne navdušenke dokazale, da so prešite sandale naložbeni kos, ki ga boste lashko nosili tudi prihodnje sezone.

Rosie ima Chanelove sandale v pripravljenosti vse leto. Spremljevalke sončnega podnebja v Los Angelesu ali počitnic, na katerih manekenka uživa, so njene sandale ključen kos njene garderobe. Marca 2020 je posnela serijo oblačil "Wardrobe Daily", ki je vsebovala Chanelove sandale ter klasike obutve Bottega Veneta, Amina Muaddi, Jimmy Choo, Manolo Blahnik in The Row.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Več kot eno leto kasneje je v svojo zbirko dodala svež par sandalov Chanel. Za svoje oboževalce se je fotografirala s svojih novih belih sadalih iz vrvi in svojo  kultno obutev dopolnila s klasično belo srajco in širokimi črnimi hlačami. Rosiejini novi čevlji so bolj poletna in rafinirana različica njenih OG -jevih trdnih sandalov, vendar so enako udobni.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je najbolj moden živalski vzorec tega poletja. Poglejte, kako ga nositi

Priporočamo tudi: 5 navadnih majic, ki jh bodo postale vaš najljubši modni kos

Najbolj brano