Pozabite na všite tangice, to je še bolj drzen trend zapeljivih oblek tega poletja

To je poletna obleka z razporki, ki se nosi kot druga koža. 

Pozabite na všite tangice, to je še bolj drzen trend zapeljivih oblek tega poletja - Foto: Instagram

Nekaj nalezljivega je v oblikovanjuu blagovne znamke Marcia, tistih oblekah brez spodnjic, ki jih vidite povsod. Nekaj, kar je takoj kul, nonšalantna vitalnost, zagon, je-ne-sais-quoi, ki ne deluje klišejsko. Emma Reynaud je v zgodnjih tridesetih letih, blondinka, visoka, lepa in dobro oblečena. Kot popolno utelešenje nove Francozinje je svojo blagovno znamko ustvarila na podlagi ognjevitih 80. let in pariških noči, ki so zaradi skupine neverjetnih prijateljev (vrhunska Mica Argañaraz, igralka Adèle Exarchopoulos in fotograf Pierre-Ange Carlotti) postale vznemirljive in vročične. Ime Marcia? Izvira iz njene "absolutne ženske", ki jo poje Catherine Ringer iz Rite Mitsuko: "Marcia pleše z nogami, naostrenimi kot sekači, z dvema puščicama, ki dajeta ideje, občutke ...".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camelia Bourbon (@rastacame)

Usodna Marcia? Da, vendar v svojem času.

Znamka, ki se je rodila leta 2018 iz želje po ustvarjanju seksi oblačil z brezhibno preprostostjo, želi nagovoriti vse profile: "Moje prve prototipe vedno pomerijo ženske z različno morfologijo, nato pa na podlagi teh pomeritev prilagodim in preoblikujem svoje modele, da ustrezajo vsem tipom postave."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Аля (@alya___selezneva)

Skrivnost se skriva v Oeko-te, etično razkošnem materialu druge kože, ki oblikuje vse njene modele. Ta raztegljiva tkanina iz recikliranih ribiških mrež je dobra za planet in našega duha.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCIA (@wearmarcia)

Ta raztegljiva tkanina, izdelana iz recikliranih ribiških mrež, je dobra za planet in moralo, saj ne sprošča škodljivih snovi, hkrati pa poudarja silhueto (stilska vaja, ki so jo potrdili Camille Charrière, DJ Clara 3000, Ana Girardot in predvsem vi). 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCIA (@wearmarcia)

Na modnem področju je značilen izzivalen kroj po vsem telesu. Kot da bi bile prerezane na dvoje, te cevaste obleke in drugi lepi topi, hlače s čipkami, kopalke in razkrivajo kožo v igri skritega in razkritega z najlepšim učinkom. Seksi, a ne vulgaren, tukaj je celotna umetnost sugestije, zabavamo se s telesom, drzno brez hlačk ali s prekrivanjem telesa z zapeljivimi detajli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCIA (@wearmarcia)

Marciine silhuete so v skladu s trenutnimi željami, sredi razcveta samozavesti, in so odraz obdobja, v katerem se ženske bolj kot kdaj koli prej uveljavljajo z oblačili, ki so vektor identitete in odsev generacije, ki si upa in se potrjuje. Seksi, kul in močna - to je kredo, ki ga je Emma spremenila v svojo razbijajočo zastavo. Marcia ali svobodna in neomejena moda v letu 2022? To je velik "da".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝖕𝖆𝖚𝖑𝖎𝖓𝖊 (@_paulineleroy_)

Fotografije: Instagram/@leiasfez

Preberite še: Amal Clooney se je z Georgeom Clooneyjem ob jezeru Como sprehajala v beli obleki s perjem

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez rojstni dan v Parizu proslavila v čudoviti rdeči obleki

Najbolj brano