Pozabite na sandale, ti čevlji bodo največji trend obutve tega poletja: Dajejo potrebno dozo elegance in šika, a tudi udobja

25. 5. 2023
Pozabite na sandale, ti čevlji bodo največji trend obutve tega poletja: Dajejo potrebno dozo elegance in šika, a tudi udobja (foto: Profimedia)
Profimedia

Če so vam všeč mokasini, boste oboževali te trendne poletne čevlje.

"Manj je več, a tudi bolje" je nov moto nakupovanja, ki ga lahko aplicirate predvsem na čevlje. Najboljša rešitev za prihajajoče poletje so slip mokasini.

Slip on mokasine za poletje so idealne za vse ženske, ki v hladnejših dneh rade nosijo klasične mokasine v usnjenih različicah. V stajlingih modnih deklet v zadnjih mesecih pogosto prevladujejo trendovski čevlji, tako preprosti in udobni kot superge, pa vendar primerni za vse bolj elegantne priložnosti. Gre za poletno različico mokasin, ki so jih osvojile vplivnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna - Personal Stylist (@alwaysafashionparade)

Tako imenovani slip-on mokasini so kot kombinacija elegantnih copat in klasičnih čevljev uspeli navdušiti veliko število modnih deklet, za priljubljenost tega modela obutve pa mnogi izpostavljajo italijansko znamko Gucci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emilia Forte (@emiliaaf)

Ko je oblikovalec Alessandro Michele predstavil slip-on različico kultnih čevljev Horsebit, ni trajalo dolgo, da je modna javnost sprejela njegov 'izum', njegovemu zgledu pa so sledile številne druge znamke, kot je Tod's in JW Anderson.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily- Outfits and Lifestyle (@backtoworkmama)

Njihova glavna značilnost je dizajn, ki je spredaj videti kot običajni mokasini, medtem ko čevlje na zadnji strani krasi povsem odprta peta, kot natikači. Ena od njihovih prednosti je, da jih je zelo enostavno nositi in kombinirati z različnimi kosi oblačil, kar s svojimi stajlingi dokazujejo številna modna dekleta in zvezdnice ulične mode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara (@clara.rddt)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Očarljiva monaška princesa Charlene v elegantni modri obleki pokazala novo kostanjevo rjavo pričesko

Priporočamo tudi: Pozabite na oversized blazerje, od sedaj naprej bomo nosili nekaj popolnoma drugega

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk