Pozabite na nakit, ta trend pasov bo nadgradil vsak zimski videz

26. 2. 2024
Pozabite na nakit, ta trend pasov bo nadgradil vsak zimski videz (foto: Profimedia)
Profimedia

V prihodnjih mesecih bo plastenje pasu, ki sta ga že vzljubili Bella Hadid in Lucy Hale, postalo vrhunski modni trik.

Pas je pravi modni dodatek, ki klasičen videz brez težav spremeni v prefinjen stajling. V letu 2024 je dvojni pas nov trend, ki v trenutku spremeni naš modni kvocient. Nošenje pasov čez dolgo krilo, kavbojke ali kratke hlače je nezmotljiv trik za nadgradnjo vseh naših oblačil v letu 2024. Lucy Hale, Bella Hadid, Camille Rowe ... vas bodo prepričale v trend.

Profimedia

Zvezdnice nosijo dva pasova

Nazadnje smo trend videli na Lucy Hale, ki ga je razkrila v kombinaciji črnih pasov s srebrnimi zaponkami, sivega krila z dvojnimi pasnimi zankami iz trgovine The Frankie Shop, bele srajce Loewe in velike jakne v motorističnem slogu. Za obutev je izbrala koničaste črne usnjene škornje.

Profimedia

Bella Hadid je svoj newyorški videz nadgradila s pasovi s srebrnimi in zlatimi zaponkami. Pri prvem je pasove vključila v svojo silhueto, saj je nosila široke črne kavbojke z belim zgornjim delom, ki je razkrival spodnje perilo, in srajco v zvezdniški barvi sezone.

Profimedia

Ameriški supermodel je pasove nosila čez vrečaste kavbojke, tokrat modre, v kombinaciji z usnjeno letalsko jakno in rdeče obarvanim puloverjem, kar ji je dalo retro videz.

Profimedia

Tina Kunakey je sublimirala silhueto s potiskom pitona tako, da si je drznila nanesti pasove v rjavih odtenkih z zlatimi obročki. Trend je kombinirala s črtasto srajco, ki je kukala iz pletene jopice z zadrgo.

Profimedia

Camille Rowe je prav tako uporabila ta trend pri popolnem videzu Miu Miu. Pasove je nosila čez bordo mikrosrajčke, s temno modrim puloverjem in plaščem.

Profimedia

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta majhna navada po večerji vam lahko pomaga zdravo shujšati (in bolje spati)

Priporočamo tudi: Življenjski učitelj: Katero znamenje je v letu 2024 vaša sorodna duša?