Pozabite na kratke hlače, to so 4 največji poletni trendi džinsa, ki jih letos potrebujete v svoji garderobi

Razkrivamo 4 največje trende džinsa, ki jih to poletje morate poznati.

Pozabite na kratke hlače, to so 4 največji poletni trendi džinsa, ki jih letos potrebujete v svoji garderobi - Foto: Profimedia

Spomladansko čiščenje je v polnem teku in večina od nas je začela urejati svoje omare, da bi se pripravila na poletne mesece, ki so pred nami. In čeprav dvig temperatur narekuje nekaj večjih sprememb v garderobi, je ena stvar, ki nikoli ne zapusti modnih pogovorov, džins. Ko gre za posodobitev kosov iz džinsa za toplejše vreme, se seveda lahko preusmerite k mehkejšim materialom ali svetlejšim barvam. Morda se bodo v vašem repertoarju začele pojavljati silhuete, ki razkrivajo noge, kot so krila in kratke hlače. Toda ne pozabite na eno stvar. Izstopajoči trendi ne smejo biti vedno vodilo pri nakupovanju najboljšega poletnega džinsa.

Ta hih se nagibamo k sproščenemu, prevelikemu videzu, pri čemer so sproščene, ohlapne kavbojke naša glavna spomladanska silhueta. Pajaci so na vrhu seznama obveznih oblačil za letošnjo pomlad, da bi se počutili lahkotno in sproščeno. Ta osnovni element ulične mode izžareva modo devetdesetih let, nam pa je všeč zamisel o izrazitem enodelnem oblačilu.

Verjamemo tudi, da vsaka omara potrebuje vsaj eno krilo iz džinsa. To je ikoničen kos, ki ga lahko preprosto kombiniramo z drugimi poletnimi kosi.  Tudi trend džinsa od glave do pet je odličen z vsemi kosi, vendar poleti še posebej obožujemo popolnoma bel videz džinsa.

Še en bistven poletni nakup džinsa so kratke hlače srednje dolžine. Kratke hlače iz džinsa srednje dolžine so vsekakor spet v modi. Dajo občutek lahkotnosti 70. let, ki je hkrati udoben in eleganten. Izgledajo elegantno in so zelo prikupne. Tudi tokrat sta slog in udobje ključna elementa na nakupovalnem seznamu, vendar pri vključevanju teh kosov v svojo garderobo ni treba žrtvovati ne enega ne drugega.

Strokovnjaki iz te panoge se soglasno strinjajo, da se je treba poleti vrniti k osnovam. Poiščite klasične kose, ki jih je mogoče nositi in kombinirati na številne načine in h katerim se boste vračali iz sezone v sezono, stajling za stajlingom. Hitri modni trendi ne smejo biti vaša gonilna sila, ampak mora biti v ospredju odlično in udobno prileganje. Navsezadnje je to resnično trajnostni pristop k nakupovanju.

1. Ohlapne kavbojke

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

2. Ecru krilo

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe)

3. Pajac

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shopbop (@shopbop)

4. Kratke hlače

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vam izpadajo lasje? Tukaj so pijače, ki bi jih nujno morali prenehati piti in izpadanje se bo ustavilo

Priporočamo tudi: “Princ Albert ji ne plačuje, da ostane z njim”: Pogoji vrnitve monaške princese Charlene sprožajo vprašanja

Najbolj brano