Pozabite na kavbojke, te hlače so osnova elegantne poslovne garderobe

11. 3. 2024
Pozabite na kavbojke, te hlače so osnova elegantne poslovne garderobe (foto: Profimedia)
Profimedia

To pomlad v pisarno nosimo široke hlače. Izbrali smo 7 najlepših parov.

Kako pomemben je za vas material vsakodnevnih oblačil, ki jih nosite? Če bi si to vprašanje zastavili poleti, bi bil verjetno odgovor lan in bombaž, pozimi pa igra oblačilni material večjo vlogo v garderobi. Pri ustvarjanju zimskih stajlingov za vsakodnevne aktivnosti, kot je odhod v službo, predstavljajo največji izziv hlače. Preprosto, vse tiste, ki jih nosimo v toplejših mesecih, ko zapiha mrzel zimski veter, izgubijo svojo funkcijo, zato mislimo, da je res čas, da naše delovne hlače končno dobijo sezonsko preobrazbo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agnes Pusztai (@whatgigiwears)

Poleg standardnega jeansa so to zimo ključ do uspešnega pisarniškega stila volnene široke hlače, s katerimi lahko dosežemo tisti idealni poslovni ležerni videz, ki ga imamo tako radi. Njihova izbira na trgu je iz leta v leto bolj impresivna, od črtastih, ki jih največkrat najdemo v kombinaciji z jaknami, do bolj običajnih v nevtralnih barvah, kot sta rjava ali siva. Seveda ni nujno, da te hlače nosite v službo, so pa dobra izbira tudi za sproščeno kavo ali kosilo, kjer želite izgledati dovolj dobro, da naredite dober vtis.

Vse to so razlogi več, zakaj se resnično splača investirati v ta kos oblačila, in da boste lažje preživeli ure brskanja po številnih spletnih in fizičnih trgovinah, izpostavljamo najboljše, ki predstavljajo odlično razmerje med ceno in kvaliteto. 

Cos, cena: 125 evrov

Cos, cena: 99 evrov

Cos, cena: 125 evrov

Cos, cena: 125 evrov

Massimo Dutti, cena: 89, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 89, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 79, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sharon Stone storila modno napako, ki si je same ne moremo privoščiti, in bila vseeno ena najlepših v prvi vrsti modne revije Tom Ford

Priporočamo tudi: Nina Osenar Kontrec s čudovito belo opravo napovedala trend oblek, kakršne bomo največ nosile v poletju 2024