Pozabite na bež, to je nežna barva, ki jo bo zamenjala to zimo in jo bomo nosili v boju proti zimskemu mraku

7. 12. 2023
Pastelno rumena barva je obvezna za letošnjo zimo. (foto: Profimedia)
Profimedia

Pastelno rumena barva je obvezna za letošnjo zimo.

Mrzla zima je sinonim za melanholijo in otožnost. Nič ni boljšega kot ščepec osvežujočih, veselih barv, ki poživijo vašo postavo in duha. In oblikovalci so to razumeli. Zato si pastelno rumena, sončna barva, ki smo je bolj vajeni poleti, to zimo utira pot v naše omare.

Prada jesen in zima 2023/2024

Pastelno rumena, barvni preobrat zime

Podobno kot rdeča barva, ki je ognjevit odtenek, nabit z vsemi vrstami simbolov, od nevarnosti, strasti do poguma, tudi pastelno rumena, ki spominja na barvo masla, to sezono polni garderobo. Ker je pomirjujoča, mehka in blagodejna, prevladuje v minimalističnih kreacijah, ki so jih oblikovalci predlagali za jesen in zimo 2023-2024.

Loewe jesen in zima 2023/2024

Loewe jesen in zima 2023/2024

Loewe, na primer, je svojo obleko s sladkim izrezom v slogu 90. let obarval v masleno rumeno, Prada pa jo je uporabila v klasičnem pletenem puloverju.

Givenchy jesen in zima 2023/2024

Ključ do nošenja masleno rumene barve je v tem, da se odločite za klasiko, kot so prevelike srajce, ki so trenutno zelo v trendu, elegantne krojene hlače , suknjič z dramatičnimi rameni, trenčkot ali padajoče krilo.

Christopher Esber jesen in zima 2023/2024

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Valižanska princesa Kate se je oblekla kot hollywoodska zvezda in požela občudovanje

Priporočamo tudi: Takšne praznične mize še niste videli: Jennifer Lopez je odprla vrata svojega 60 milijonov dolarjev vrednega doma in nam vzela dih

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan