Poletni stil Kate Middleton je najboljši navdih za vaš poletni videz: 10 videzov, ki jih zlahka posnemate

Slogovne smernice vojvodinje Cambriške - od Erdemovih cvetlic do Alessandrinih pik - še posebej zaživijo junija in julija, ko gredo njeni plašči v čistilnico, Jimmy Choos pa zamenja za espadrile Castañer. V fotogaleriji si oglejte njenih 10 najlepših poletnih videzov.

Slika 1/11

V fotogaleriji si oglejte nekaj najlepših poletnih videzov Kate Middleton.

Profimedia

Globoko vdihnite, ljubitelji kraljevega sloga: poletni videz Kate Middleton je daleč najboljši, ki ga ima v svoji kraljevi garderobi. Od festivala cvetja v Chelseaju do igrišč Wimbledona - slog vojvodinje Cambriške še posebej zaživi v toplejših mesecih, ko je njen urnik zapolnjen s številnimi velikimi britanskimi dogodki, ki na srečo sovpadajo z njenimi osebnimi interesi (kdo ne bi rad spremljal velike tekme na osrednjem igrišču s pijačo Pimm's, kot je to v Angliji tradicionalno?). 

Kateine priljubljene stilske izibire - cvetlice Erdem, pikice Alessandra Rich - kot nalašč ustrezajo junijskim in julijskim mesecem, ko njene plašče v obliki obleke pošlje v čistilnico, čevlje Jimmy Choo pa pospravi in se odloči za espadrile Castañer. V Ascotu ne manjka čipk My Fair Lady, ki jih izdelujeta Dolce & Gabbana, za festivale Royal Horticultural Society izbira srajce Emilia Wickstead, za polo pa cenovno ugodne dnevne obleke LK Bennett. Njeni poletni lasje - Kateini se v tem letnem času, tako kot pri mnogih drugih ženskah, posvetlijo - dobijo mehkejši odtenek, ki je nežen odmev tednov, ki jih preživi na plažah otoka Mustique. V fotogaleriji si oglejte njenih 10 najlepših poletnih videzov.

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Veliki poletni horoskop 2022: Vodnar se mora znebiti slabih navad, dvojčki pa končno dobijo tisto, kar si zaslužijo

Priporočamo tudi: Rosie Huntington-Whiteley je nosila popolno modni kombinacijo za tople temperature

Najbolj brano