Od salonarjev do škornjev: 4 modeli čevljev, na katere Kate Middleton prisega vsako jesen

Kate Middleton nas navdihuje v vsaki podrobnosti. Princesa Walesa je na vrhuncu elegance, to je dejstvo. Morda to povzročajo njeni jesenski čevlji?

Od salonarjev do škornjev: 4 modeli čevljev, na katere Kate Middleton prisega vsako jesen - Foto: Profimedia

Kate Middleton že več kot desetletje vpliva na naše garderobe. Žena princa Williama je vneta modna ikona, ki ji vsekakor uspeva udejanjiti svoj sodobni, elegantni slog, hkrati pa se drži strogega sartorialnega protokola britanske kraljeve družine. Če ima Kate Middleton najljubšo modno sezono, je to jesen. Rjavolaska odlično nosi pletene obleke, volnene plašče in izjemno elegantne hlače... Skratka, njena garderoba ima vse, kar je elegantno, in po njej bi se morali zgledovati pogosteje. Kaj pa njeni najljubši čevlji za jesen? Ženska, ki mora biti brezhibna na vsakem uradnem obisku, nosi čevlje, ki so hkrati praktični in prefinjeni. To so njeni štirje najljubši modeli

Semiš škornji

Kate Middleton je tako kot vsi ostali oboževalka škornjev, ko se začne jesenska sezona. Včasih se odloči za rjave škornje iz očarljivega materiala. Po svoje jih lahko nosite z dolgim krilom ali obleko.

Bež salonarji

Seveda so to kultni čevlji kraljeve garderobe. Nude salonarji so obvezni, še posebej pri naših bež oblačilih.

Gležnjarji

Ker moramo med dvema inavguracijama in uradnimi obiski poskrbeti zase in se umakniti od vsega, tudi ko se živo srebro nekoliko spusti, si nadenemo priljubljene gležnjarje. In za nekoliko bolj ležeren videz v hladnem vremenu vedno delujejo.

Pohodni škornji

Kdo pravi, da Kate Middleton nima športnega duha? Da, včasih zamenja špičaste čevlje za pohodniške škornje, ki jih kombinira z bolj ali manj formalnimi oblačili.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 61-letna Meg Ryan v šik mornarsko modrem plašču in nepričakovani barvi kavbojk

Priporočamo tudi: 64-letna Sharon Stone je sijoča v oprijeti prosojni obleki. Videti je osupljivo!

Najbolj brano