Največji poletni trendi, ki so si jih to poletje modna dekleta izposodila pri Francozinjah

Francija je dežela mode, zato ni presenetljivo, da se svet zgleduje po najbolj elegantnih francoskih dekletih. Tukaj je 6 francoskih trendov, ki si jih bomo izposodili od njih.

Največji poletni trendi, ki so si jih to poletje modna dekleta izposodila pri Francozinjah - Foto: Profimedia

Francija je vedno narekovala modo. Znanje, ustvarjalni duh in avantgardna zamisel o modi so se uveljavili v Franciji, zlasti v Parizu. Danes so se razcvetele številne druge modne prestolnice, vendar je Francija še vedno tista, ki je večen navdih. Samo poglejte obdobja tedna mode: vse blagovne znamke želijo razstavljati v Parizu, tudi tuje, saj je to mesto, kjer se oblačila najdejo. To je letni čas, ki bo vplival na garderobo številnih modnih navdušencev, seveda francoskih, pa tudi tujih. Zato si oglejmo te francoske poletne trende, ki se bodo izvažali na mednarodne trge.

Lahka bluza

Morda mislite, da gre za modno napako, vendar je ravno nasprotno! Bluza je bolj aktualna kot kdaj koli prej. Preprosta srajca lahkega materiala navdušuje tako Francozinje kot tujce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Padajoča obleka

Kaj je lahko bolj francosko kot rahlo drzna padajoča obleka, ki jo lahko nosite brez spodnjega perila? Tako kot Camille Charrière tudi mi brez oklevanja oblečemo to čipkasto obleko v slogu devetdesetih, ki nas bo zaščitila pred vročino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Romantični vintidž top

Tak zapeljiv top je pravzaprav pravo prikimavanje francoski renesansi. Najsi gre za zgornji del s kvadratnim geometrijskim ovratnikom ali pa top, ki se spogleduje s korzetom. Izberite ga v pastelnih barvah in kombinirajte po občutku, da se boste počutili kot v času Y2K.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Krilo na svinčnik

Krilo na svinčnik je že desetletja na vrhu lestvic. Toda to sezono se vrača zaradi estetike delovnega dekleta, ki jo obožujemo. Philippine Leroy-Beaulieu in Carine Roitfeld sta nori nanje!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carine Roitfeld (@carineroitfeld)

Čevlji z gemetrično s peto

Kaj nosijo Francozinje na nogah, ko so na počitnicah? Natikače s peto, seveda! Ti čevlji z retro linijami so všeč tako Francozinjam kot tujkam, ki so rade videti kot dopustniki na rivieri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Minimalistična silhueta

To je globalno razpoloženje, skoraj umetnost življenja. Minimalizem obožujejo Francozinje, zlasti Parižanke, ki želijo iz svoje garderobe odstraniti vse navlake. Loulou de Saison, znana francoska influencerka, je že sprejela to stanje duha in rezultat je čudovit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loulou De Saison - Chloé (@louloudesaison)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako se ohladiti v vročih poletnih dneh? Izberite topel čaj in stavite na prijetne poživljajoče in hladilne učinke!

Priporočamo tudi: Te 3 barve sandalov so osvojile ulice modnih metropol: Za poletje 2022 si drznite poseči po svetlih odtenkih, ki povzdignejo vsak videz

Najbolj brano