Mnenje modnih poznavalcev: Teh 3 barv pajkic ne bi smeli nikoli nositi

22. 5. 2024
Mnenje modnih poznavalcev: Teh 3 barv pajkic ne bi smeli nikoli nositi (foto: Profimedia)
Profimedia

Pajkice so postale obvezen kos za tople in hladne letne čase. A poleg tega, da so udobne in se ujemajo z različnimi kosi oblačil, ima ta kos tudi svoje pomanjkljivosti, med katerimi je največja povezana z barvo. Po mnenju modnih poznavalcev so to pajkice, ki jih ne bi smeli nositi ravno zaradi barve.

1. Bele pajkice

Bele pajkice so predvsem magnet za madeže in umazanijo. Za razliko od konkurenčne črne, ki vizualno zoži, ima bela ravno nasprotni učinek in bo vašim nogam "dodala" nekaj centimetrov. Prav tako ta barva oriše najmanjši detajl na vašem telesu in poudari nepravilnosti, raztegnjen material pa pogosto postane prozoren, kar vašemu stajlingu ne laska. Če vam je všeč bela barva, poiščite pajkice, okrašene z vzorcem ali poudarjeno teksturo.

2. Svetlo sive pajkice

In medtem ko se lahko različni odtenki temnih tonov podajo k vsakemu stajlingu, svetlo sive pajkice vaši postavi prav nič ne laskajo. Ta material se zelo hitro prilagodi obliki vašega telesa, poleg tega postane prosojen in z gubami poudari intimne dele telesa, za katere ne želite, da so v ospredju. To še posebej velja za dele ob dimljah in na zadnjici. Prav tako na svetlo sivi podlagi, ki je občutljiva na umazanijo, mokri madeži postanejo zelo temni, kar ni videti dobro, če se potite ali sedite na mokri klopi ali stolu. Če imate radi sivo v svetlejšem odtenku, poiščite sprane pajkice, ki posnemajo denim ali kakšne s svetlim vzorcem.

3. Pajkice v kožni barvi

Če ste mislili, da lahko pajkice, ki posnemajo naravno barvo kože, izgledajo zanimivo in učinkovito, ste se motili. Namreč, razen tega, da boste videti, kot da ste pozabili obleči hlače, ta barva prav nič ne laska postavi. Prav tako ni podoben vaši naravni barvi in ​​teksturi kože, zato učinek, ki ga ustvari, nikoli ni videti lep in naraven.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta zvezdniški trend iz 60. let se vrača v ravno pravem času za poletje

Priporočamo tudi: Tako bi morale poleti kratke hlače nositi ženske nad 40 let, ki ne želijo popolnoma razkriti svojih nog

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave