Kopalke z leopardjim vzorcem za najbolj zapeljiv videz poletja: Ujemajo se z vsem, od klasičnih modelov do najbolj trendnih

14. 6. 2023
Kopalke z leopardjim vzorcem za najbolj zapeljiv videz poletja: Ujemajo se z vsem, od klasičnih modelov do najbolj trendnih (foto: Profimedia)
Profimedia

Kopalke z leopardjim vzorcem so eden od najbolj vročih trendov za nošenje na plaži. Klasične, kot jih je imela rada lady Diana, a tudi z različicami, ki se spreminjajo glede na trende, med pop in minimalističnim slogom.

Kopalke z leopardjim vzorcem za poletje 2023

Vsaka sezona ima svoj najljubši vzorec. Če so bile lani kraljica garderobe zebrine proge, se zdaj za pomlad in poletje 2023 glasno in jasno vrača leopardji vzorec. To velja za hlače, obleko ali srajco, še bolj natančno pa za kopalke, pa naj bodo enodelne ali dvodelne.

Zakaj je leopardji vzorec tako priljubljen? Je najbolj kraljevski v vsej savani (oprostite, tigri, zebre, žirafe in drugi). Leopardji vzorec ima tisto drzno eleganco, ki se je nikoli ne naveličamo in se nikoli ne izkaže za vulgarnega. Če ga nato kombinirate s črno ali ton sur ton z rjavo v istem odtenku kot lise, vzorec izstopa do te mere, da je videti hipereleganten, kot prava kraljica v garderobi, in postane emblem stila najbolj zapeljive ženske. A to še ni vse.

Vzemimo primer lady Diane iz devetdesetih let prejšnjega stoletja. Njene enodelne kopalke znamke Gottex - uporabljene tudi v televizijski seriji The Crown -, ki jih je kombinirala s pareo krilom v enakih odtenkih, so bile in še vedno so priljubljene zaradi svoje preprostosti. Leopardji vzorec je bil in je še vedno nova popolna črnina, za tiste, ki se jim zdi, da bi nosile črno, a niso tako drzne, da bi se odločile za pop fuksijo ali tropski vsesplošni sadni potisk.

Tukaj smo, da vam predlagamo najboljše modele za nakup, ne glede na to, ali imate raje enodelne kopalke kot bikini, klasičen vzorec ali z neko variacijo na temo, kot je na primer en sam preblisk leopardjega vzorca v kopalkah, kot odmik od monotonosti črne, ali bolj graciozno barvo, od bele do rožnate.

H&M, cena: 27, 99 evrov

Dolce&Gabbana, cena: 495 evrov

Noire Swimwear, cena: 288 evrov

Ulla Johnson, cena: 240 evrov

Ganni, cena: 108 evrov

H&M modrček, cena: 17, 99 evrov

H&M hlačke, cena: 15, 99 evrov

Karla Colletto, cena: 405 evrov

Tropic Of C modrček, cena: 87 evrov

Tropic Of C hlačke, cena: 76 evrov

Alex Rivière Studio, cena: 190 evrov 

Wolford modrček, cena: 125 evrov

Wolford hlačke, cena: 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Največje napake, ki jih počnemo pri uživanju zajtrka in nam preprečujejo hujšanje (teh je več, kot si morda mislite)

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez na najnovejši fotografiji razkriva trende poletja: Enodelne kopalke bi morale ženske nad 50. let nositi tako

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan